Life

O tânără de doar 23 de ani și-a găsit sosia pe Instragram și a ucis-o pentru a-și înscena moartea

Un caz fără precedent a șocat întreaga Europă. O tânără de doar 23 de ani a vrut să își însceneze moartea, într-un mod cât se poate de revoltător.
02.02.2023 | 09:35
O tanara de doar 23 de ani sia gasit sosia pe Instragram si a uciso pentru asi inscena moartea
O tânără din Germania și-a ucis sosia pentru a-și înscena moartea. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Protagonista crimei este o tânără de doar 23 de ani din Germania, care a ajuns să își caute sosia pe Instagram pentru a-și înscena moartea.

Cum și-a găsit o tânără de 23 de ani sosia pe Instagram

Tânăra, pe nume Sharaban K, care era o cosmeticiană din München cu rădăcini irakiene, a vrut ca toată lumea să știe că a murit, însă pentru acest lucru, avea nevoie de o victimă.

ADVERTISEMENT

Astfel, după lungi căutări pe Instagram și după ce și-a creat mai multe conturi false, tânăra a găsit o altă fată care seamănă leit cu ea și care putea să o ajute să își ducă planul la bun sfârșit.

Khadidja O, era o bloggeriță din Heilbronn, în landul vecin Baden-Württemberg, care avea tot 23 de ani și care a avut încredere în Sharaban K.

ADVERTISEMENT

Înainte de a-și găsi însă sosia perfectă, tânăra a fost refuzată de mai multe ori. Aceasta voia să se întâlnească cu cele care îi semănau sub diferite pretexte, însă mai mereu a fost refuzată, spun autoritățile, șocate de întregul caz.

“Prin diverse promisiuni, ea a încercat să determine întâlniri cu diferite fete. Inițial nu a avut succes”, spun sursele citate. Cum au reușit deci să intre în legătură cele două?

ADVERTISEMENT

Khadidja O a primit o ofertă din partea criminalei. Aceasta i-a promis niște produse cosmetice, așa că tânăra nu a stat prea mult pe gânduri.

Cum s-a produs întreaga tragedie

Pentru ca planul să fie dus la bun sfârșit însă, Sharaban K avea nevoie de o mână de ajutor așa că a apelat la un tânăr din Kosovo, care avea tot 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi atacatori au luat victima de la apartamentul său în ziua crimei, iar mai apoi au dus-o într-o zonă împădurită. Acolo, cei doi, spun anchetatorii, ar fi înjunghiat-o de nu mai puțin de 50 de ori și i-au desfigurat fața.

Corpul tinerei a fost găsit în vara anului trecut, într-o mașină, acoperit de sânge. În primă fază, planul lui Sharaban K părea că a funcționat, pentru că anchetatorii au identificat-o ca fiind cea ucisă.

Dovezi nu au fost găsite, iar arma firmei nici atât, spunea un purtător de cuvânt al poliției. Pentru că fața victimei era desfigurată, cazul părea complicat, însă în final, adevărul a ieșit la suprafață.

Trebuie menționat faptul că trupul tinerei a fost descoperit chiar de către părinții lui Sharaban K cu puțin înainte de miezul nopții, pe 16 august 2022.

De ce a vrut tânăra să își însceneze moartea? Autoritățile spun că aceasta avea o dispută cu membrii familiei și a decis că aceasta este cea mai sigură cale.

Cum au aflat polițiștii cine era, de fapt, victima

Investigațiile au continuat în următoarele luni de zile, iar autopsia avea să scoată la lumină adevărul și anume faptul că victima era în realitate Khadidja O.

Pe 26 și 27 ianuarie, în final, cei doi criminali și-au primit pedeapsa. Autoritățile au emis mandate de arestare împotriva tinerei de 23 de ani, dar și împotriva celui care a ajutat-o să își ducă planul la bun sfârșit.

Dacă vor fi condamnați, ambii riscă închisoare pe viață pentru crima făcută. Chiar și așa, oamenii legii continuă să fie șocați. Andreas Aichele, un purtător de cuvânt al poliției, a dezvăluit pentru tabloidul Bild că un astfel de caz nu s-a mai văzut până acum și că nimeni nu se aștepta la un astfel de deznodământ.

“Nu întâlnești un caz ca acesta în fiecare zi, mai ales cu o întorsătură atât de spectaculoasă. În ziua în care am găsit cadavrul, nimic nu ne pregătea pentru această evoluție”, a declarat Aichele pentru Bild.

ADVERTISEMENT