News

Un brăilean a câștigat 50.000 de euro la păcănele. Bucuria bărbatului a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Video

21.07.2020 | 20:48
Un brailean a castigat 50000 de euro la pacanele Bucuria barbatului a fost surprinsa de camerele de supraveghere Video
Un brăilean a câștigat 50.000 de euro la păcănele
ADVERTISEMENT

Un brăilean a câștigat peste 230.000 de lei la păcănele, imaginile video cu bucuria sa devenind virale pe rețelele de socializare.

Jucătorul a obținut un câștig fabulos 50.000 de euro în momentul în care a prins jackpot-ul Cards Global oferit de respectiva agenție de pariuri.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a sărit în sus de bucurie, alături de un prieten, atunci când a realizat că tocmai s-a ales cu aproximativ 50.000 de euro.

Un brăilean a câștigat 50.000 de euro la păcănele, după ce a câștigat Jackpot-ul

Efortul brăileanului a fost apreciat de un coleg de aparate, care s-a ridicat entuziasmat de pe scaun și și-a urmărit camaradul în momentul său de glorie, în clipa în care a prăduit aparatele de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MOMENTUL ÎN CARE BĂRBATUL CÂȘTIGĂ O AVERE LA PĂCĂNELE

Bărbatul va intra în posesia câștigului de 232.114 lei în cursul zilei de miercuri, 22 iulie. Potrivit observatornews.ro, bărbatul a câștigat suma fabuloasă datorită jocului de ruletă.

Jucătorul a prins 3 cărți de inimă neagră, consecutiv, declanșând petrecerea din cadrul agenției. Oricât de impresionant ar părea, câștigul brăileanului este o nimica toată comparativ cu alte câștiguri impresionante de la nivel global.

ADVERTISEMENT

De exemplu, în 2011 un norvegian a câștigat 11.7 milioane de euro în timp ce juca Arabian Knights, jucând un slot cu jackpot progresiv la un casino online.

Un britanic a reușit să câștige nu mai puțin de 18 milioane de euro în 2015, tot la păcănele online, jucând Mega Moolah.

ADVERTISEMENT

La păcănele off-line cel mai bun exemplu că se pot câștiga bani grei e americanul Elmer Sherwin, care a câștigat 21 de milioane de dolari când avea 92 de ani. Cel mai mare câștig din istoria păcănelelor rămâne jackpotul câștigat de un american în vârstă de 25 de ani în Las Vegas. A câștigat 35 de milioane de euro, devenind milionar peste noapte cu ajutorul păcănelelor.

ADVERTISEMENT