News

Un bucureștean a lăsat 60.000 de lei într-un rucsac, la vestiarul unei săli de sport. Hoților nu le-a venit să creadă

Un bărbat din București a venit la sala de fitness cu 60.000 de lei, bani pe care i-a lăsat nesupravegheați, într-un rucsac. Cum era de așteptat, rucsacul a fost furat, cu tot cu bani.
31.07.2022 | 20:28
Un bucurestean a lasat 60000 de lei intrun rucsac la vestiarul unei sali de sport Hotilor nu lea venit sa creada
Un bucureștean a lăsat 60.000 de lei într-un vestiar. Hoții și-au însușit suma / Foto simbol: Hepta
ADVERTISEMENT

Doi tineri, de 16 și 17 ani, au ajuns la poliție, fiind bănuiți că au furat un ruscac din vestiarul unei săli de fitness, din sectorul 2. În geantă se aflau mai multe bunuri de valoare, precum și suma de 60.000 de lei. Cei doi adolescenți au fost reținuți sâmbătă, conform unui comunicat al Poliției Capitalei.

Trei indivizi au spart vestiarul și au plecat acasă cu 60.000 de lei

Infracțiunea s-ar fi produs vineri, atunci când un bărbat a sunat la 112 să reclame că i-a fost furat rucsacul și respectivele bunuri dintr-un vestiar.

ADVERTISEMENT

Acesta a specificat că a asigurat vestiarul cu cheie, însă hoții au intrat prin efracție și și-au însușit bunurile.

 „Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 42 de ani, care ar fi pătruns în vestiarul sălii de fitness şi ar fi forţat butucul uşii de acces de la cutia în care erau depozitate bunurile persoanei vătămate, de unde ar fi sustras un rucsac ce conţinea aproximativ 60.000 de lei”, a transmis Poliția Capitalei, conform news.ro.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au mobilizat în mai puțin de 24 de ore de la furt

Pentru a-i identifica pe autorii furtului, polițiștii au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului București.

Așa s-a ajuns la reținerea celor doi tineri, care ar fi participat la furt.

Cercetările se desfășoară în continuare, fiind preluate de polițiștii de la Secția 8, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii de furt calificat.

ADVERTISEMENT

Sfatul polițiștilor: nu lăsați bunuri de valoare nesupravegheate

Polițiștii atenționează cetățenii să nu mai lase bunuri de valoare nesupravegheate, pentru că pot deveni cu ușurință o țintă pentru infractori.

De asemenea, este de evitat păstrarea unor sume mari ”la purtător”, sub formă de bani cash, un lucru care, de asemenea, poate trezi interesul persoanelor certate cu legea.

ADVERTISEMENT
Tags: