Life

Un celebru actor a murit. Avea 70 de ani și suferea de cancer. Și-a ținut ascunsă boala

Un celebru actor a murit. Avea 70 de ani și suferea de cancer de șase ani. Abia acum s-a aflat despre boala sa. A ținut-o ascunsă.
31.07.2023 | 21:36
Un celebru actor a murit Avea 70 de ani si suferea de cancer Sia tinut ascunsa boala
Despre ce actor este vorba. Sursa foto: The Mirror, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un actor iubit de milioane de oameni s-a stins din viață. La 70 de ani și-a luat rămas-bun de la această lume, după ce a purtat o luptă crâncenă cu o boală gravă, cancerul. Vreme de șase ani s-a străduit artistul să se vindece, dar în cele din urmă a rămas fără puteri.

Un celebru actor, care a fascinat copilăria multor oameni, a murit de cancer. Și-a ținut ascunsă boala

Actorul este cunoscut în lumea întreagă pentru pelicula ”Aventurile lui Pee-Wee” și nu a dezvăluit public afecțiunea cu care se confrunta. Doar apropiații știau despre ce este vorba și i-au respectat confidențialitatea. Totuși, în ultimii ani i s-au observat aparițiile tot mai rare la TV.

ADVERTISEMENT

Faimosul actor american Paul Reubens a murit duminică seară. Pe contul său de facebook a fost făcut anunțul, postat de către apropiați. În acesta se face referire la boala cu care s-a confruntat și la iubirea pe care a avut-o față de public.

”Aseară (duminică, 30 iulie 2023, n.r) ne-am luat rămas bun de la Paul Reubens, un actor, comedian, scriitor și producător american emblematic al cărui personaj iubit Pee-wee Herman a încântat generații de copii și adulți cu pozitivitatea, capriciul și credința sa în importanța bunătății.

ADVERTISEMENT

Paul a luptat cu curaj și în privat împotriva cancerului ani de zile, cu tenacitatea și inteligența sa caracteristică. Un talent înzestrat și prolific, el va trăi pentru totdeauna în panteonul comediei și în inimile noastre ca un prieten prețuit și un om cu caracter remarcabil și generozitate de spirit.”, apare pe contul de facebook al actorului.

Ultimul mesaj al lui Paul Reubens pentru fani

De asemenea, atașat postării, tot pe contul de facebook al starului american apare și un mesaj în care starul cere iertare fanilor pentru că le-a ascuns diagnosticul. În același timp, și-a exprimat respectul față de toți cei care l-au apreciat de-a lungul vieții.

ADVERTISEMENT

”Vă rog să acceptați scuzele mele pentru că nu am făcut public ceea ce m-am confruntat în ultimii șase ani. Întotdeauna am simțit o mare iubire și respect din partea prietenilor, fanilor și susținătorilor mei. V-am iubit atât de mult pe toți și mi-a plăcut să fac artă pentru voi.”, a fost ultimul mesaj al actorului pentru admiratori.

Paul Reubens a pătruns în lumea actoriei în perioada anilor 70. În acea perioadă s-a alăturat unei trupe de comedie din Los Angeles, ”Groundlings”. În anul 1980 a lansat seria ”The Pee-Wee Herman Show”, o producție care i-a crescut notorietatea.

ADVERTISEMENT

Datorită interesului manifestat de public, Paul Reubens a avut și o emisiune în care îl juca pe ”Pee-Wee Herman”. Proiectul a fost intitulat ”Pee-wee’s Playhouse” și se difuza pe CBS, în fiecare weekend, de dimineață. Publicul țintă erau copiii, care din 1986 până în 1990 au adus o audiență mare postului.

ADVERTISEMENT