Life

Un celebru cântăreț din România a murit într-un accident teribil. Artistul avea doar 28 de ani

Lumea lăutărească din România este în doliu. Un celebru cântăreț de doar 28 de ani s-a stins din viață în urma unui accident teribil.
17.11.2022 | 10:10
Un celebru cantaret din Romania a murit intrun accident teribil Artistul avea doar 28 de ani
Irinel Buneață și-a pierdut viața la doar 28 de ani în urma unui accident rutier. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un apreciat lăutar din Buzău și-a găsit sfârșitul la doar 28 de ani, într-un accident rutier teribil. Totul s-a întâmplat într-un singur moment.

Irinel Buneață și-a pierdut viața la doar 28 de ani

Este vorba despre lăutarul Irinel Buneață. Artistul avea doar 28 de ani și a murit pe patul de spital, lăsând în urmă o soție, dar și un copil care cu greu își vor putea reveni.

ADVERTISEMENT

Lăutarul era foarte cunoscut în zonă, iar nu puțini erau cei care apelau la serviciile sale. De asemenea și cei care l-au cunoscut aveau doar cuvinte de laudă la adresa lui.

Recent, acesta a ajuns chiar să cânte alături de o trupă cunoscută din București, iar viitorul lui părea din ce în ce mai roz, până în ziua cu pricina.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs marți, 15 noiembrie. Un prieten avea nevoie de ajutorul său pentru a-și repara mașina, care s-a stricat lângă localitate Costești din județul Buzău.

Amabil, așa cum îl descriu apropiații, Irinel Buneață a plecat să își ajute prietenul, însă nu avea să știe că acesta va fi ultimul său drum.

ADVERTISEMENT

Cum s-a produs teribilul accident

Lăutarul se afla în mașină alături de un alt prieten, Viorel și așteptau o altă persoană care să vină să îi ajute. Chiar în acel moment, un camion care se deplasa pe aceeași rută a ajuns să îi lovească din plin.

Iar accidentul a fost cu mult mai dur, în condițiile în care după ce au fost loviți de camion, o altă mașină aflată în spatele acestuia i-a lovit din plin.

ADVERTISEMENT

Autoritățile s-au deplasat la scurt timp, iar Irinel Buneață a fost dus de urgență la spital. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața.

Irinel Buneață și-a luat rămas bun de la soția sa

Tânărul lăutar a fost operat, însă în doar câteva ore, din cauza rănilor extrem de grave, acesta și-a pierdut viața.

Ce este și mai cutremurător e faptul că apropiații lăutarului spun că acesta ar fi simțit nenorocirea care urma să vină. Un apropiat al familiei a dezvăluit că înainte de a pleca să își ajute prietenul, acesta și-ar fi sărutat soția, lucru pe care în general, la astfel de plecări, nu îl făcea .

”A fost ca o premoniție. Soția chiar l-ar fi întrebat de ce îi sărută, pentru că nu prea obișnuia așa ceva. A fost un gest de adio, fără să știe.

A lăsat durere mare în urma lui. Era un băiat talentat, frumos, respectat”, a declarat un apropiat al familiei Buneață, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT
Tags: