News

Accident rutier în județul Bihor. Trafic blocat între Oradea și comuna Biharia

Reprezentanții Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române au anunțat sâmbătă că trei mașini au fost implicate într-un accident rutier între Oradea și comuna Biharia, pe DN 19.
13.08.2022 | 09:50
Accident rutier in judetul Bihor Trafic blocat intre Oradea si comuna Biharia
O persoană a fost rănită în urma accidentului rutier de pe DN 19. Foto: Facebook / INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La puțin timp după ce a fost raportat acest accident rutier, la fața locului au sosit primele echipaje medicale, dar și pompierii, care au intervenit pentru descarcerarea unei persoane.

Accident rutier între Oradea și Biharia

Potrivit sursei citate, traficul rutier în zonă a fost afectat. Polițiștii efectuează măsurători și cercetări pentru a stabili cine a fost vinovat pentru producerea acestui accident auto. Știre în curs de actualizare. Revenim curând cu informații suplimentare despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Amintim că în urmă cu opt zile a fost înregistrat un accident grav între Oradea și Aleșd. În urma impactului violent, o copilă de 10 ani și tatăl acesteia au decedat după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat.

Sora geamănă a fost transportată la spital în stare critică, în timp ce mama și fiica cea mare au fost rănite ușor. Șoferul unui TIR a povestit ulterior ce a observat în momentul accidentului:

ADVERTISEMENT

Am avut vreo șase, șapte mașini înainte. Când am ajuns eu, numai atâta am văzut, că o zburat ceva din mașină, alb.” La rândul său, un alt șofer care a asistat la scenele groaznice a declarat:

Tragedie în județul Bihor

Era mașina răsturnată. Două copile aruncate din mașină afară, două persoane încarcerate în mașină… Și una dintre fete, cea mai mare, a ieșit singură din mașină.”

ADVERTISEMENT

Potrivit stirileprotv.ro, șeful biroului Drumuri Naționale și europene IPJ Bihor, comisarul Sorin Indrieș, a povestit ce a aflat de la polițiștii rutieri:

A fost o coliziune față-spate, cu un ansamblu care circula în fața sa, după care se răstoarnă pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier a rezultat decesul a două persoane și rănirea altor trei persoane.”

ADVERTISEMENT

Altfel, în urmă cu trei zile, și în județul Iași a fost înregistrat un accident mortal. La acea vreme, mașina unui preot a fost lovită de un TIR, iar un copil de doar 14 ani a decedat.

 

ADVERTISEMENT