News

Un copil a fost găsit de un polițist închis în mașină, la Oradea. Băiatul plângea pe bancheta din spate. Cum s-a ajuns aici

Un băiat a fost lăsat încuiat în mașină, la Oradea. Copilul a fost găsit de un polițist
21.07.2021 | 20:37
Un copil a fost gasit de un politist inchis in masina la Oradea Baiatul plangea pe bancheta din spate Cum sa ajuns aici
ADVERTISEMENT

Un polițist din Oradea a avut parte de o intervenție mai puțin obișnuită. Acesta s-a văzut nevoit să „elibereze” un copil lăsat încuiat în mașină.

Incidentul s-a petrecut duminică, în parcarea unui magazin din oraș. Omul legii a fost alertat de un cetățean, care îl văzuse pe băiat plângând în interiorul autoturismului.

ADVERTISEMENT

Un copil a fost găsit de un polițist închis în mașină, la Oradea. Băiatul plângea pe bancheta din spate. Cum s-a ajuns aici

Poliția Română a relatat întreaga întâmplare pe pagina de Facebook. Agentul de la Biroul Rutier Oradea a mers la mașina indicată de omul care l-a văzut pe micuț.

Acesta era vizibil speriat și plângea pe bancheta din spate a autoturismului. Polițistul a câutat o soluție pentru a-l scoate fără să spargă geamul, pentru că nu voia să îl sperie și mai tare.

ADVERTISEMENT

Acesta a observat că unul dintre geamurile mașinii era foarte puțin deschis. A reușit să îl forțeze, iar micuțul a fost scos afară.

Omul legii l-a dus pe băiat la umbră și le-a cerut reprezentanților magazinului să îi aducă puțină apă. De asemenea, le-a solicitat să anunțe incidentul prin sistemul audio, pentru a-i găsi pe părinții copilului.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, tatăl băiatului a apărut. Omul era speriat și i-a explicat polițistului că micuțul dormea. Știind că va fi plecat puțin timp, acesta nu l-a mai trezit pe copil.

copil, polițist
Copilul eliberat de polițist din mașină
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

„Nu s-a gândit că o să se ajungă aici. A realizat enorma greșeală pe care a făcut-o,” a transmis Poliția Română, care l-a felicitat pe agentul care a sărit în ajutorul micuțului.

ADVERTISEMENT

O fetiță de doi ani a murit, după ce a fost uitată șapte ore în mașină, în SUA

Incidentul amintește de tragedia petrecută de curând în Statele Unite ale Americii. O copilă de doar doi ani a murit, după ce a stat șapte ore într-o mașină, scrie Insider.

Femeia care trebuia s-o ducă la creșă a uitat-o pe bancheta din spate a autoturismului, cu centura de siguranță pusă. În Florida, temperaturile sunt foarte ridicate în această perioadă.

Polițiștii au arestat-o imediat pe cea care se face responsabilă de moartea micuței. Oamenii legii au mai descoperit și că aceasta nu deținea permis de conducere.

ADVERTISEMENT
Tags: