News

Un cunoscut medic român îi atacă pe cei care nu cred că noul coronavirus e un pericol real: „Voi sunteți cei mai deștepți din galaxie”

17.05.2020 | 20:05
Un cunoscut medic roman ii ataca pe cei care nu cred ca noul coronavirus e un pericol real Voi sunteti cei mai destepti din galaxie
Manifestațiile publice vor fi din nou permise/ Foto: INQUAM Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Doctorul Simin-Aysel Florescu, director medical al Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș, a răbufnit la adresa cetățenilor care se îndoiesc că pandemia de coronavirus ar fi un pericol real.

Medicul Simin Florescu îi atacă pe cei care nu cred că noul coronavirus e un pericol real

Medicul i-a atacat pe toți scepticii printr-un mesaj postat pe Facebook. Simin Florescu le-a transmis ironic că „sunt cei mai deștepți din galaxie” și le-a transmis că „îi așteaptă în spital, unde sunt paturi libere”.

ADVERTISEMENT

E clar, FB-ul e nociv.  Citesc de azi dimineață opinii ”avizate ” ale unui amalgam de persoane și personaje, non-medici și chiar medici, despre a purta mască/ a nu purta mască, a se distanța/a nu se distanța, a ieși la grătar/ a nu ieși la grătar, există virusul Sars cov 2/ nu există ….

În general cu laitmotivul ” dar de ce să facem ce ni se spune, ca noi știm mai bine, voi toți sunteți niște prosti care complotati împotriva noastră ca să ne călcați in picioare drepturile noastre sacre de oameni liberi care nu vor să poarte mască și să li se cunoască temperatura corpului “.

ADVERTISEMENT

Știți ceva? VOI SUNTETI CEI MAI DEȘTEPȚI DIN GALAXIE!

Să nu faceți nimic din ce vi se spune!! Vă ascultăm opiniile nefondate și garantăm libertatea prostiei !

Noi avem încă paturi libere în spital, vă așteptăm!”, a scris medicul, conform Antena 3.

Relaxarea, testul maturității pentru români

După două luni de izolare la domiciliu, românii au primit dreptul de a ieși din casă în 15 mai, mai ales că trei zile nu se pot da amenzi din cauza unui vid legislativ creat din lipsa de atenție a politicienilor. În aceste condiții, zeci de mii de oameni au luat cu asalt granițele și au creat busculade, în timp ce în parcul Herăstrău din București, nu mai puțin de șase terase au organizat un party în aer liber cu alcool și DJ care a pus muzică.

ADVERTISEMENT

Președintele Klaus Iohannis și ministrul Nelu Tătaru au avertizat că starea de urgență va fi reinstaurată dacă românii nu vor respecta regulile de distanțare socială impuse de autorități pe durata stării de alertă.