News

Un cunoscut motociclist din România a murit într-un accident rutier produs în Suceava. Ultima sa postare din online

Cristian Predoi, un cunoscut motociclist din România, a murit vineri într-un accident rutier produs în Suceava.
16.07.2021 | 19:39
Un cunoscut motociclist din România a murit într-un accident rutier produs în Suceava. Ultima sa postare din online. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea motociclismului din România. Cristian Predoi, un experimentat și cunoscut motociclist de la noi din țară, a murit într-un grav accident rutier.

Tragedia a avut loc vineri după amiază, în județul Suceava. Tânărul de 33 de ani se deplasa cu o motocicletă puternică pe drumul județean din Șaru Dornei.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, acesta ar fi pierdut controlul într-o curbă, pe carosabilul umed, intrând într-o mașină și apoi fiind proiectat într-un gard.

Tragedie în Suceava. Cristian Predoi, un experimentat motociclist din România, a murit într-un grav accident rutier

Evenimentul tragic s-a consemnat în jurul orei 15:00. Potrivit presei locale, la volanul mașinii în care a intrat motociclistul se afla o femeie de 26 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost unul negativ.

ADVERTISEMENT

Imediat după producerea impactului, Cristian Predoi a dat semne că este în afara pericolului. Aparent, acesta era conștient și cooperant.

Din păcate, starea i s-a agravat treptat. Astfel, în drum spre spital, a început să se simtă foarte rău, acuzând dureri majore. În scurt timp, acesta a decedat, în ciuda eforturilor personalului medical, probabil din cauza unor grave leziuni interne, scrie MonitorulBt.

ADVERTISEMENT

Ultima postare a lui Cristi Predoi din online

Chiar în ziua tragediei, de dimineață, Cristian Predoi, aflat la Topliţa, a postat ultima fotografie pe Facebook.

”Nu întreba… filmul vine în curând”, a scris el în engleză, pozându-se alături de nişte localnici. ”Super băieţi. Ne-au ajutat cu scule să ne reparăm motorul“, a adăugat el într-un comentariu.

ADVERTISEMENT

Cristian Predoi era din Otopeni. În aceste zile, acesta se afla într-o cursă cu motorul prin țară.

În urma accidentului, numeroase mesaje de condoleanțe au fost postate pe paginile de socializare. ”Asfalt uscat spre cer prietene. Lași în urma ta un mare gol. Îți vom revedea clipurile pe youtube și ne vom aminti de tine, om bun!”, a scris o persoană.

Un alt prieten a scris: ”Drumuri line oriunde ar fi! Cuvintele sunt de prisos! Odihnește-te în pace, Cristian Predoi”.

Cristian Predoi era mare iubitor de motoare. El a fost de altfel creatorul site-ului pemotoare.ro și patron al unei firme de profil. În ultimii ani, acesta a apărut de nenumărate ori la mai multe posturi de televiziune.

ADVERTISEMENT
Tags: