News

Un cuplu a adoptat o fetiţă crezând că are şase ani, dar după puţin timp a aflat un adevăr şocant. Ce vârstă avea, de fapt, Natalia

Doi soţi americani au trăit coşmarul vieţii lor după ce au adoptat o fetiţă ucraineancă, despre care au crezut că are şase ani.
27.05.2023 | 15:37
Un cuplu a adoptat o fetita crezand ca are sase ani dar dupa putin timp a aflat un adevar socant Ce varsta avea de fapt Natalia
Natalia era cu 15 ani mai mare decât credeau părinţii săi adoptivi Foto: Unilad
ADVERTISEMENT

Un cuplu american a adoptat o fetiță în vârstă de de șase ani, din Ucraina, dar ulterior au fost dezvăluite circumstanțe incredibile ale situaţiei. La scurt timp după procedura de adopție, noii părinţi au început să observe un comportament ciudat la copilul lor.

Fata adoptată era, de fapt, cu 15 ani mai mare

În 2010, un cuplu din Statele Unite, Michael și Christina Barnett, au adoptat-o ​​​​pe Natalia Grace, care la acea vreme, așa cum credea cuplul, avea șase ani.

ADVERTISEMENT

După ce fata a intrat în noua sa familie, Christina și Michael au început să observe că aceasta are un comportament foarte ciudat. Apoi, nu mică le-a fost uimirea când s-a dovedit puţin mai târziu că fata nu era chiar un copil, ci un pitic adult cu o tulburare mintală.

Familia Barnett avea trei copii naturali, dar în urmă cu 13 ani cei doi soţi au decis să adopte un copil din Ucraina, care, din voia sorții, ajunsese într-un orfelinat american, unde fusese abandonat de primi săi parinţi adoptivi din SUA.

ADVERTISEMENT

Când fata a intrat în noua sa familie, toți membrii locuinţei au fost surprinși de comportamentul ei foarte ciudat. În primul rând, soții au fost alertați că fata avea un vocabular foarte bogat, tipic mai degrabă pentru un adult, decât pentru un copil.

Mai mult decât atât, presa americană scrie că în anumite momente de furie fata adoptată a amenințat că îi va reprima brutal pe membrii noi sale familii și chiar i-ar fi agresat pe aceştia.

ADVERTISEMENT

În asemenea circumstanţe, soții Barnett şi-au pierdut răbdarea și au apelat la ajutor de specialitate. Aşa s-a dovedit că Natalia nu era deloc un copil, anul ei de naștere fiind 1989. În plus, suferea de nanism congenital și avea tulburări mintale.

Chiar şi aşa, soții Barnett nu au renunțat la Natalia. I-au schimbat vârsta în acte la 22 de ani, i-au închiriat o casă, au ajutat-o ​​​​să obțină un număr de securitate socială și i-au dat cupoane de mâncare. Apoi, cuplul a fost forțat să plece în Canada.

ADVERTISEMENT

Natalia Grace a locuit în noul apartament doar câteva luni, după care a fost evacuată pentru că nu şi-a plătit chiria. Apoi fata a mers pe calea de dinainte ştiută a adopţiilor și și-a găsit o nouă familie.

Când familia Barnett s-a întors în Statele Unite, cei doi soţi au fost arestați pentru că ar fi lăsat un copil la mila destinului. Asta pentru că, se pare, însuși „copilul” i-a raportat pe cei doi Barnett la poliție.

ADVERTISEMENT