News

Un deputat AUR, beat, şi-a sunat noaptea rivalii din Parlament amenințându-i şi înjurându-i. Fanatik a aflat cum a decurs dialogul dintre Titi Stoica și Gheorghe Șoldan

Deputatul AUR, Titi Stoica, este acuzat că şi-a sunat noaptea rivalii din Parlament amenințându-i şi înjurându-i. Fanatik a aflat cum a decurs dialogul dintre el și Gheorghe Șoldan
07.06.2023 | 17:12
Un deputat AUR beat sia sunat noaptea rivalii din Parlament amenintandui si injurandui Fanatik a aflat cum a decurs dialogul dintre Titi Stoica si Gheorghe Soldan
Un deputat AUR, beat, şi-a sunat noaptea rivalii din Parlament amenințându-i și înjurându-i. Dialogul Titi Stoica - Gheorghe Șoldan. Sursa foto: Facebook / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș la nivelul Legislativului. Deputatul AUR, Titi Stoica, este acuzat de un parlamentar PSD că l-a sunat și înjurat în miez de noapte. FANATIK a aflat cum a decurs discuția nocturnă dintre cei doi ”aleși”.

Un deputat AUR, beat, şi-a sunat noaptea rivalii din Parlament amenințându-i și înjurându-i. Dialogul Titi Stoica – Gheorghe Șoldan

Luna trecută, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis, în unanimitate, sancționarea mai multor deputați AUR şi a unui neafiliat. Printre aceștia s-a aflat și Ciprian Titi Stoica, deputat de Timiș. Acesta nu se află la prima sancțiune.

ADVERTISEMENT

Decizia conducerii Camerei a venit după ce mai mulţi parlamentari AUR şi neafiliați au perturbat lucrările plenului din 10 mai şi ale şedinţei Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare din 9 mai.

Miercuri, deputatul PSD, Gheorghe Șoldan, a declarat că a fost amenințat și înjurat de deputatul Titi Stoica, membru al partidului AUR. FANATIK a aflat cum a decurs dialogul dintre cei doi colegi. Iată, mai jos, discuția destul de greu de reprodus dintre parlamentarii celor două formațiuni.

ADVERTISEMENT
  • Titi Stoica: Jegule, înregistrezi jegule?
  • Gheorghe Șoldan: Suni la ora asta colegii, Titi?
  • Titi Stoica: Da, mă, să iți dau la m*** de aia te sun. La toți ca tine. Mânca-mi-ați p*** de gropari!
  • Gheorghe Șoldan: Am înțeles, Titi. Acum cine vorbește, prietenul tău sau cine?
  • Titi Stoica: Da, mă-ta!
  • Gheorghe Șoldan: Așa se vorbește cu un parlamentar, nu? Sunat la ora 2 dimineața să fie înjurat de cineva de la AUR. Dacă asta e politica pe care o promovați…
  • Titi Stoica: Exact. Mâine să nu vii la Parlament, jegule!
  • Gheorghe Șoldan: Dar de ce să nu vin la Parlament?
  • Titi Stoica: Că-ți rup chiloții de pârţar, ce ești, mă, m*******!
  • Gheorghe Șoldan: Am înțeles. Te ții de nas când vorbești, Titi? Atâta poți? Nu poți să-ți asumi bărbătește ceva?
  • Titi Stoica: Am să te trimit la oi, măi, m*******, acolo unde iti este locul, mă p*******.
  • Gheorghe Șoldan: Și mai ce o să-mi faci?
  • Titi Stoica: Și am să ți-o îndes!

Deputatul AUR, Titi Stoica, acuzat că a sunat mai mulți parlamentari PSD și PNL

În timpul nopții trecute, în jurul orelor 3-4 dimineața, deputatul AUR Titi Stoica, băut, ar fi sunat parlamentari de la PNL, PSD și USR. Aceștia au fost amenințați și înjurați.

ADVERTISEMENT

”Aseară, un coleg de-al nostru din Parlament, Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR, a sunat mai mulți colegi din grupul PSD, foarte târziu, după 1 noaptea, și a început să ne înjure, să ne amenințe, să ne adreseze tot felul de injurii.

La primul apel, l-am atenționat pe domnul Titi Stoica că urmează să-l înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat. Pentru asta vreau să-l somez public, că un asemneea limbaj și coomportament nu e acceptabil pentru un parlamentar al României. Îl somez public să vină la tribuna Parlamentului și să-și ceară scuze”, a declarat social-democratul Gheorghe Șoldan, pentru Adevărul.

ADVERTISEMENT

Reacția conducerii AUR după acest incident

În urma acestui incident, președintele AUR, George Simion a declarat că va fi analizată o eventuală excludere a deputatului din grupul AUR. ”Aici nu suntem de capul nostru. Nu sunt doar 465 de parlamentari. Avem grupuri parlamentare, suntem responsabili pentru colegii.

Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de intransigență de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza sancționarea, suspendarea până la excluderea colegului meu”, a spus Simion, în plenul Camerei Deputaților.

ADVERTISEMENT