News

Un elev a ascuns un cuțit în toaleta școlii, la Galați. Voia să-și atace colegii. Ce s-a întâmplat cu adolescentul

O adevărată tragedie a fost la un pas de a se petrece la o școală din Galați. Aici, un elev a ascuns un cuțit în toaletă. Voia să-și atace colegii.
11.01.2024 | 10:29
Un elev a ascuns un cutit in toaleta scolii la Galati Voia sasi atace colegii Ce sa intamplat cu adolescentul
Incident grav la o școală din Galați: un elev a ascuns un cuțit în toaletă. Plănuia să-și atace colegii. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un elev de doar 14 ani din județul Galați a pus la cale un plan diabolic. Minorul ar fi ascuns un cuțit în toaleta școlii. Plănuia să-și atace colegii. Ce se află în spatele acestui caz.

Incident grav la o școală din Galați: un elev a ascuns un cuțit în toaletă. Plănuia să-și atace colegii

Acest grav incident a avut loc la Școala Gimnazială nr. 2 ”Constantin Gheorghe Marinescu” din Galați. Într-o primă fază, Poliția a fost sesizată de tatăl elevului despre faptul că fiul său, în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

ADVERTISEMENT

Imediat autoritățile au declanșat căutări, conform procedurilor în cazul dispariției unui minor. Într-un final, agenții l-au depistat pe tânăr pe raza municipiului Galați.

Ulterior, poliția a descoperit amănunte terifiante în legătură cu acest copil. Se pare că, recent, elevul ascunsese un cuțit în toaleta Școlii nr 2. Surse judiciare citate de Antena 3 spun că adolescentul ar fi declarat la audieri că plănuia să-și agreseze colegii. Era revoltat de faptul că aceștia îl pârau profesorilor.

ADVERTISEMENT

În prezent, adolescentul de 14 ani a fost dus la Spitalul de Boli Psihice. A rămas internat sub supraveghere și tratament. Ancheta continuă, iar polițiștii vor să afle ce l-a determinat pe copilul de 14 ani sa vină înarmat la școală.

Incident grav la o școală din Galați și în 2022. Un elev de 13 ani a fost înjunghiat în abdomen

În toamna anului 2022, tot în Galați, un elev de 13 ani era înjunghiat cu un cuțit în abdomen, de un coleg cu un an mai mare, în timpul pauzei. Victima a ajuns la spital cu răni grave.

ADVERTISEMENT

Din datele oferite la acea vreme de Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Galați, aflam că incidentul sângeros a avut loc la data de 1 noiembrie 2022, în jurul orei 11:30.

Poliția din Tecuci era sesizată de directorul unei unități de învățământ din comuna Movileni, județul Galați, cu privire la faptul că, în pauza dintre orele de curs, un elev de 13 ani a fost lovit de un altul cu un cuțit tip briceag. .

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci care au ajuns în scurt timp la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au stabilit faptul că, în jurul orei 10:50, în pauza dintre orele de curs, a izbucnit un conflict spontan între doi elevi, de 13, respectiv 14 ani, din clasele a VII-a și a VIII-a, ambii cu domiciliile în comuna Movileni”, a transmis atunci Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

ADVERTISEMENT
Tags: