News

Elev din Brăila, înjunghiat în apropierea liceului unde învăța. Cine este autorul agresiunii

Un tânăr de 16 ani a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că a înjunghiat de mai multe ori un elev de aceeași vârstă chiar în plină stradă.
06.02.2023 | 23:38
Elev din Braila injunghiat in apropierea liceului unde invata Cine este autorul agresiunii
Elevul înjunghiat a fost operat Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Victima a fost înjunghiată de mai multe ori în apropierea liceului unde învăța. Elevul a ajuns de urgență la spital.

Elev din Brăila, înjunghiat în apropierea liceului unde învăța

Elevul înjunghiat învață la Liceul cu Program Sportiv din Brăila.

„Poliţiştii au efectuat verificări, iar din primele date se pare că un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiul Brăila, ar fi fost agresat, suferind vătămări corporale ce au necesitat asistenţă medicală de specialitate.

ADVERTISEMENT

În prezent poliţiştii efectuează cercetări, în vederea identificării autorului, având un cerc de bănuiţi, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Poliția a reținut, câteva ore mai târziu, un alt minor, în vârstă tot de 16 ani, acesta fiind bănuit de comiterea faptei.

ADVERTISEMENT

„Poliţiştii au identificat şi condus la sediul poliţiei un tânăr în vârstă de 16 ani, din Brăila, bănuit pentru săvârşirea agresiunii, în vederea continuării verificărilor şi stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de săvârşire a faptei”, a mai transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 16.10, de către Spitalul Judeţean Brăila cu privire la faptul că unui tânăr i se acordă îngrijiri medicale ca urmare a unei agresiuni.

ADVERTISEMENT

Elevul înjunghiat a fost operat

Victima agresiunii a trebuit să fie supusă unei intervenții chirurgicale, după ce una din cele cinci lovituri aplicate cu cuţitul i-a perforat un plămân. Operația a decurs bine și se află în afara oricărui pericol.

„Un elev de 16 de la Liceul cu Program Sportiv a fost înjunghiat astăzi, în afara curţii liceului.

ADVERTISEMENT

A avut cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în torace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură în zona scalpului.

A fost operat pe partea de plămân, pentru că acolo a fost nevoie, drenat, iar în momentul de faţă e în afara oricărui pericol.

Nu avem detalii despre cum s-a întâmplat, dar a fost o bătaie serioasă, dacă agresorul a dat cu cuţitul în neştire. Din fericire, dacă putem spune aşa, nu a dat foarte tare”, a declarat pentru Agerpres directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Dragoş Voicu.

ADVERTISEMENT
Tags: