News

Un elev de 16 ani a tras cu un pistol cu bile într-o colegă. Incidentul, semnalat la o școală din Gorj

Incident grav raportat la o școală din Gorj. Un elev de 16 ani și-a împușcat o colegă cu un pistol cu bile. Jandarmeria județeană a intervenit.
08.09.2022 | 18:03
Un elev de 16 ani a tras cu un pistol cu bile intro colega Incidentul semnalat la o scoala din Gorj
Un elev din Gorj și-a împușcat o colegă cu un pistol cu bile. Sursa foto: alba24.ro
ADVERTISEMENT

O joacă a unui elev de 16 ani de la o școală din județul Gorj se putea transforma într-o tragedie. Acesta a venit la ore cu un pistol cu bile asupra sa.

Un elev din Gorj și-a împușcat o colegă cu un pistol cu bile. A fost chemată Jandarmeria

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc în localitatea Rovinari. Minorul a intrat în școală cu un pistol cu bile cu care a tras asupra unei colege.

ADVERTISEMENT

Fata a fost nimerită în picior și în mână. Din fericire, bilele trase din armă nu i-au provocate răni.

Agentul de pază al unității de învățământ a solicitat rapid intervenția autoritățile. În urma sesizării, la școala din Rovinari a ajuns un echipaj de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Gorj.

ADVERTISEMENT

Jandarmii, însoțiți de agentul de pază, cel care i-a anunțat, au mers în sala de clasă în care se aflau mai mulți elevi. Aici a fost depistat un elev de 16 ani care avea asupra sa un pistol cu bile pe care l-a folosit trăgând asupra unei fetei.

Conform legii, tânărului i-au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”port fără drept al armelor neletale prevăzute în alin.1, în sediul instituţiilor publice”, faptă prevăzută de art.372, alin.3 din Codul Penal.

ADVERTISEMENT

Toate documentele realizate la fața locului, precum și pistolul, au fost predate de jandarmi către Poliția Orașului Rovinari, în vederea continuării cercetărilor.

Pistoalele cu bile, extrem de periculoase. Bărbat din Popești Leordeni, împușcat în cap, în debutul anului

Pistoalele cu bile, deși sunt neletale, se pot dovedi extrem de periculoase. În debutul anului, un incident grav a fost raportat în localitatea Popești Leordeni. Un bărbat a fost rănit, după ce a fost împușcat cu o armă cu bile în plină stradă.

ADVERTISEMENT

Victima ajuns la spital, acolo unde medicii i-au extirpat din cap o bilă din plastic de mici dimensiuni de culoare albă. Aceasta provenea de la un pistol cu bile de tip airsoft.

ADVERTISEMENT