Sport

Simona Halep, supererou de serviciu. Fostul lider mondial a salvat viața unui fan: „Am poze cu ea pe pereții casei”

Un fan al Simonei Halep a făcut o dezvăluire incredibilă. Sub protecția anonimatului, acesta a povestit că suferă de o depresie cumplită și că doar jucătoarea din Constanța îl ajută să depășească mai ușor momentul.
13.02.2022 | 18:53
Simona Halep supererou de serviciu Fostul lider mondial a salvat viata unui fan Am poze cu ea pe peretii casei
ADVERTISEMENT

Simona Halep se pregătește să debuteze la WTA Dubai 500, acolo unde, în primul tur, o va înfrunta pe Alison Riske. Înaintea turneului din Emirate, românca a avut parte de o surpriză de proporții.

Contul de Instagram WTA România a preluat povestea fanului care susține că e în viață datorită fostului lider mondial.

ADVERTISEMENT

Simona Halep i-a salvat viața unui fan care suferă de depresie

„E timpul să devin emotiv. A fi chiar și un mic punct în mintea Simonei Halep, prin intermediul WTA România, înseamnă atât de mult pentru mine. Ea nu va ști niciodată cât înseamnă pentru mine sau cum mi-a salvat pur și simplu viața, doar pentru că ea este o persoana fericită și bună.

Este uimitor simplul fapt că ea știe că exist. Da, ea este doar o jucătoare de tenis și eu sunt doar un fan. Dar fericirea ei și rezultatele impresionante pe care le-a obținut m-au ajutat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Privirea ei și a celorlalți români m-a ajutat cu depresia mea. Cred, cu adevărat, că ea reprezintă un motiv important pentru care sunt și astăzi aici. Am supraviețuit la 3 tentative de sinucidere de-a lungul anilor.

Sufăr de o depresie foarte gravă și de anxietate socială. Dar unul dintre lucrurile pe care le folosesc în încercarea de a ieși din vremurile astea întunecate este să mă uit la Simona.

ADVERTISEMENT

Fericirea și pozitivismul ei, în general, sunt o sursă de inspirație. Am poze cu ea pe pereții casei mele, cu turneele și Grand Slam-urile câștigate și cu distracția de la antrenamentele ei.

Nu doar pentru că sunt un fan, dar pentru că îmi place să mă uit la ele, să am ceva frumos și fericit la care să mă uit când sunt în cele mai grele momente. Așa că, pentru ea, o sportivă foarte faimoasă, să acorde orice atenție la ceva în care am pus atât de multă dragoste și timp, înseamnă foarte mult.

ADVERTISEMENT

Nu o fac pentru a-i capta atenția, este doar cireașa de pe tort. O fac pentru că mă face fericit și cred că ea poate spune și aprecia asta”, a scris acel fan, iar cei de la WTA România au făcut publică povestea.

Cum a reacționat Simona Halep

Simona Halep a reacționat imediat la aflarea poveștii acestui fan.

„Este foarte emoționant, fără doar și poate. Sunt foarte fericită că tenisul meu te-a putut ajuta în aceste momente dificile. Cu toții avem și clipe grele, dar important este să zâmbești și să ai încredere, indiferent cât de rău te simți.

Viața este un dar, așa că obține maximum din ea, indiferent ce se întâmplă. Așa cum am spus mereu, niciodată să nu cedezi!”, a fost răspunsul emoționant al Simonei.

ADVERTISEMENT