Sport

Un fost fotbalist al FCSB-ului va antrena echipa de tineret a Rapidului: „Am fost foarte bine primit”

Geraldo Alves, fostul fundaș al FCSB-ului, va fi noul antrenor secund al echipei U17 și de tineret a Rapidului, aflându-se la prima experiență ca tehnician.
06.11.2023 | 21:57
Un fost fotbalist al FCSBului va antrena echipa de tineret a Rapidului Am fost foarte bine primit
Un fost fotbalist al FCSB-ului va antrena echipa de tineret a Rapidului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Portughezul a fost prezentat pe site-ul giuleștenilor și pe rețelele de socializare ale clubului, fanii primind bine vestea și bucurându-se de alegerea făcută de „Gerry”.

Un fost fotbalist al FCSB-ului va antrena echipa de tineret a Rapidului

Geraldo Alves, fost fotbalist al FCSB-ului, va fi antrenor secund al echipei de tineret a Rapidului și a echipei U17, fiind prezentat pe rețelele de socializare ale giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

„Bine ai venit, Geraldo Alves! Academia Rapidului își mărește Familia cu un nou membru. Geraldo Alves (42 de ani) va ocupa funcția de antrenor secund la echipele de Tineret și U17 ale clubului nostru. 

Născut în Portugalia, “Gerry” a jucat fundaș central la echipe ca Benfica Lisabona, Gil Vicente, Pacos Ferreira, încheindu-și cariera în România, la Astra Giurgiu, formație cu care a luat un titlu de campioană (2016) și o Cupă a României (2013)”, s-a arătat în comunicatul Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte bine primit la Rapid!”

Geraldo Alves a mai fost ofertat și în 2022 de Rapid, însă nu a putut da curs ofertei, din cauza unor probleme birocratice: „Am fost foarte bine primit la Rapid, eram cu gândul să mă duc acolo”.

„Am vorbit cu Daniel Niculae, cu Maftei, m-au primit foarte bine, dar, din cauza problemelor birocratice, nu am putut şi atunci am revenit în Portugalia, să fiu mai repede pe programul ăsta, cu Licența”, spunea Geraldo, conform OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Geraldo Alves este fratele internaționalului portughez Bruno Alves, iar în România a evoluat de-a lungul timpului pentru: Steaua (actuala FCSB), Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu.

Alături de Astra Giurgiu, Geraldo Alves câștiga campionatul în 2016, acesta mai câștigând și două cupe în România cu FCSB și cu Petrolul Ploiești, având de asemenea și o Supercupă a României, câștigată cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

În afara perioadei petrecută în România, Geraldo Alves a mai jucat pentru: Benfica Lisabona, Beira-Mar, Gil Vicente, Pacos Ferreira și AEK Atena.

  • 42 de ani are Geraldo Alves
ADVERTISEMENT