Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului românesc, povești de Hollywood. ”Lua 900.000 de euro pe an! S-a supărat că a primit un Porsche, nu o ladă de bere!” Video exclusiv

Wesley a fost jucătorul străin care a fost cel mai bine plătit în România, iar Florin Gardoș a povestit la FANATIK SUPERLIGA cum brazilianul s-a supărat că a primit un Porsche.
09.03.2023 | 14:15
Cel mai bine platit jucator din istoria fotbalului romanesc povesti de Hollywood Lua 900000 de euro pe an Sa suparat ca a primit un Porsche nu o lada de bere Video exclusiv
Wesley a fost jucătorul străin care a fost cel mai bine plătit în România, iar Florin Gardoș a povestit la FANATIK SUPERLIGA cum brazilianul s-a supărat că a primit un Porsche. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În vara anului trecut, fostul fotbalist a oferit un interviu eveniment în exclusivitate pentru FANATIK în care a dezvăluit că cele mai mari regrete ale sale sunt că nu a câștigat titlul cu FC Vaslui și nu a ajuns să joace la FCSB.

De ce s-a supărat cel mai bine plătit jucător din România când a primit un Porsche

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, fostul fundaș Florin Gardoș a spus câteva întâmplări amuzante cu Wesley Lopes, cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului românesc, printre care una în care a fost extrem de dezamăgit când a primit un Porsche Cayenne în loc de o ladă de bere.

ADVERTISEMENT

”Știu o poveste interesantă cu Wesley, nu știu dacă o fi adevărată, dar cunoscându-l o dată, de două ori cred că e adevărată. Plecase din România, s-a dus în Arabia Saudită unde nu ai voie să bei alcool și este aproape imposibil să aduci alcool în țară. Suferea foarte mult din cauza asta. Știau cei de la club că lui îi place să bea.

Au avut un derby local în campionat, a dat două goluri, a câștigat echipa și după meci a venit șeicul și i-a spus ‘Am o surpriză pentru tine. Știu că ești apreciat, ai dat goluri în derby’. El era foarte entuziasmat că în sfârșit o să bea o ladă de bere, dar i-au dat un Porsche Cayenne. A fost dezamăgit crunt. E greu de procurat băutură acolo.

ADVERTISEMENT

Lumea care este născută după 2000 și nu a prins fotbalul din acea perioadă nu știe, dar cred că Wesley a fost cel mai bine plătit fotbalist din istoria campionatului nostru. Wesley cred că a făcut într-un an în jur de 900.000 de euro cu tot cu bonusuri.

A ieșit golgheter, avea o anumită sumă pentru 10 goluri, alta sumă pentru 20 de goluri, plus un salariu foarte mare. A fost foarte bun. Și el, și Adailton, aveau o echipă…”, a declarat Gardoș.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Wesley, show total de ziua lui Geraldo

Fostul fundaș de la FCSB și-a mai amintit că în perioada în care juca la FC Vaslui, brazilianul Wesley Lopes mergea până la Iași ca să-și cumpere berea preferată, dar și un moment hazliu petrecut la ziua lui Geraldo Alves.

”Wesley avea un brand de bere preferat, mexicană, care merge bine cu lămâie, și care în Vaslui se găsea doar la o anumită benzinărie. Ce stoc aveau acolo? La benzinărie se golea foarte rapid așa că mergea la Iași să ia acea bere. Nu știu cu ce mergea, dar a fost dovedită povestea la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Era ziua lui Geraldo, fostul meu coleg de la Steaua (n.r. – FCSB) și am ieșit în Centrul Vechi al Bucureștiului, a venit și Wesley și primul lucru care l-a făcut, nu am știut ce comandă că era gălăgie mare, a vorbit cu ospătarul și a venit ăla cu o găleata din aia de șampanie plină cu sticle de bere. Cred că erau 30 sau 40”, a spus amuzat Gardoș, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Primăvara se numără emisiunile Fanatik SuperLiga. Show-ul care dă tonul exclusivităților din fotbalul românesc poate fi urmărit în fiecare zi de luni până vineri, ora 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT