Fotbal intern

Un fost jucător de la Dinamo și-a pus „ghetele în cui”: ”Aștept să își onoreze promisiunile”

22.01.2021 | 11:13
Un fost jucator de la Dinamo sia pus ghetele in cui Astept sa isi onoreze promisiunile
Mattia Montini si Slavko Perovic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat fara spectatori pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 21 iunie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Slavko Perovic (31 de ani), fost fotbalist la Dinamo între 2019-2020, a spus adio carierei de jucător și așteaptă să-și primească salariile restante de la Dinamo: ”Aștept să își onoreze promisiunile”. 

El a devenit director sportiv la Radnicki Kragujevac, echipa de pe primul loc din liga secundă din Serbia, formație pe care vrea să o ducă în primul eșalon. Perovic a avut și un mesaj pentru fosta sa formație după ce și-a pus ”ghetele în cui”.

ADVERTISEMENT

El a dat ghetele și tricoul de jucător pentru costumul de director sportiv. Cel mai bun marcator al sezonului trecut pentru Dinamo, Slavko Perovic, 31 de ani, este de marți noul director sportiv al lui Radnicki Kragujevac, echipa de pe primul loc din a doua ligă a Serbiei.

Slavko Perovic s-a retras, dar aşteaptă banii de la Dinamo

El nu și-a mai pus semnătura pe niciun contract ca fotbalist, mai ales după ce nu a mai primit viza medicală în România pentru că a avut niște probleme cardiace.

ADVERTISEMENT

„Mi-era poftă să fiu din nou în fotbal, deși în noua meserie va fi și mai mult de muncă. Deja este. Dar am încredere că voi reuși lucruri frumoase”, a declarat Perovic pentru Gazeta Sporturilor. Fostul jucător din Serbia a revenit la clubul din orașul în care s-a născut unde a făcut primii pași în fotbal, iar fanii echipei au fost bucuroși.

Plecat de o jumătate de an de la Dinamo, jucătorul din Serbia nu ai uitat de clubul din Ștefan cel Mare și regretă situația în care se află. „Mă uit în media la ce se întâmplă la Dinamo și îmi pare rău. Sunt din nou probleme cu tipii spanioli? Mare păcat. Dar vreau să îi salut pe fabuloșii fani dinamoviști. Aștept ca oamenii din club să își onoreze promisiunile.

ADVERTISEMENT

Țin la Dinamo și nu vreau să merg la FIFA! Sper în corectitudine, în ultimul ceas. Chiar vreau să le fie bine «câinilor». Am mai spus, o dată «câine roșu», pentru totdeauna așa voi fi”, a adăugat sârbul.

Echipele din cariera lui Perovic

De opt ori în 19 jocuri a înscris Perovic pentru Dinamo, ultima sa echipă din carieră. Fostul fotbalist are de luat 5 salarii de la Dinamo, adică mai mult de 30 de mii de euro, însă încă nu a apelat la justiție. La 10 cluburi a evoluat Slavko de-a lungul timpului: FK Radnicki, FK Srem, Steaua Roșie Belgrad, Napredak, FK Rad, Manisaspor, Alanyaspor, Denizlispor, Istanbulspor și Dinamo.

ADVERTISEMENT

6 goluri a reușit Perovic pentru Dinamo în 17 meciuri în sezonul trecut din campionatul României. Slavko Perovic are în palmares Cupa Serbiei, câștigată cu Steaua Roșie Belgrad în sezonul 2009-2010.

ADVERTISEMENT