Fotbal international

Un fost mare fotbalist șochează: „Când Messi se va retrage, îmi voi arunca televizoarele!”

02.11.2020 | 18:30
Un fost mare fotbalist socheaza Cand Messi se va retrage imi voi arunca televizoarele
ADVERTISEMENT

Lionel Messi continuă să fascineze mulți mari fotbaliști, iar unul dintre ei este Christian Vieri. Fostul golgheter al Italiei la Cupa Mondială a afirmat că pentru el fotbalul nu va mai fi niciodată la fel odată cu retragerea din fotbal a argentianului.

Fostul mare atacant al lui Inter Milano a ajuns la 47 de ani și este momentan angajat ca analist sportiv la un post de televiziune american, pentru care a comentat evoluțiile lui Messi din meciul cu Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

Deși argentinianul Barcelonei nu trece printr-un început de sezon prea bun, Bobo Vieri are numai cuvinte de laudă la adresa câștigătorului a șase Baloane de Aur.

Christian Vieri: „Când Messi se va retrage, îmi voi arunca televizoarele!”

Pentru Christian Vieri, Messi este cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, iar fostul mare atacant i-a făcut argentinianului o caracterizare pe măsură: Când Messi se va retrage, îmi voi arunca televizoarele. Nu voi mai lucra la televizor, ci mă voi uita la Netflix. Când Messi nu va mai juca, nu va mai fi nimic de văzut, a șocat Bobo Vieri, în direct la CBS Sports, după prima victorie din istorie a Barcelonei pe terenul lui Juventus, conform Eurosport.

ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist regretă că Messi e pe finalul carierei, iar fanii de pretutindeni nu au șansa să îl vadă pe teren poate chiar la ultimele meciuri în tricoul Barcelonei: Când ai un asemenea număr 10, e o nebunie. Păcat că nu sunt suporteri pe stadion să vadă la lucru o asemenea echipă”.

Golgheterul lui Inter crede că diferența de scor putea fi mult mai mare între Juventus și Barcelona, considerând că Messi a făcut cel mai bun meci al sezonului: A fost o Barcelona icredibilă. Nu s-a pus problema învingătoarei. Puteau să înscrie lejer 6-7 goluri. Au jucat foarte bine”.

ADVERTISEMENT

Christian Vieri i-a făcut o caracterizare inedită lui Messi: „Este un vrăjitor, este Harry Potter-ul fotbalului!

Christian Vieri îl compară pe Messi cu un magician care vrăjește adversarii și suporterii cu tehnica lui unică și incredibilă în regim de viteză:Este un vrăjitor, este Harry Potter-ul fotbalului!, a suprins Vieri cu una dintre cele mai amuzante caracterizări făcute vreodată lui Lionel Messi.

Pentru Christian Vieri, înfrângerea cu Real Madrid, care nu trece nici ea prin momente prea bune, pare de neînchipuit, după ce au arătat catalanii în meciul cu “Bătrâna Doamnă”: Privind meciul împotriva lui Juventus nu înțeleg cum au pierdut cu Real Madrid. Fiecare meci este diferit, dar Barcelona pe care am văzut-o la Torino este incredibilă”, a explicat analistul italian.

ADVERTISEMENT

Barcelona joacă marți seară împotriva lui Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, care a fost afectată de coronavirus, mai mulți jucători fiind infectați. Pentru Mircea Lucescu va fi meciul cu numărul 137 în UEFA Champions League și o adevărată provocare, deoarece va fi nevoit să improvizioneze foarte mult din cauza numărului mare de infectări.

ADVERTISEMENT
Tags: