News

Un fost polițist a ajuns printre cei mai căutați hoți din țară. Ce l-a determinat să schimbe meseria

Un fost polițist a devenit printre cei mai căutați hoți din România, după ce a schimbat ”meseria” peste noapte fără o explicație clară.
26.11.2022 | 11:23
Un fost politist a ajuns printre cei mai cautati hoti din tara Ce la determinat sa schimbe meseria
Hoț fost polițist Vaslui
ADVERTISEMENT

Polițistul, fost angajat al forțelor de ordine din comuna Zorleni, județul Vaslui, a decis să demisioneze, după care s-a apucat de furat. În urmă cu doi ani, Mădălin Iulian silitră a părăsit Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui după ce a provocat un accident rutier, fiind beat la volan.

Cel mai căutat hoț a fost polițist în Vaslui

În vârstă de doar 24 de ani, bărbatul s-a împrietenit cu doi minori din Huși și doi adulți din Murgeni, și astfel s-a născut o bandă de hoți pusă pe fapte mari.

ADVERTISEMENT

Din 2020 până în prezent, fostul polițist a fost implicat în mai multe furturi alături de prietenii săi, ajungând să fie inclus pe lista celor mai căutați hoți din România. Cu toate acestea, isprăvile hoților au avut un sfârșit previzibil în urmă cu puține zile.

Potrivit Gândul, hoții s-au urcat într-un autoturism și au mers la Bârlad, însă au rămas fără benzină. Într-un moment de ”sclipire de geniu”, bărbații și-au pus cagulele pe față și au încercat să jefuiască o benzinărie.

ADVERTISEMENT

Planul lor nu a fost unul ideal pentru că au fost prinși de polițiști la cel mai scurt timp.

”În ziua de 22 noiembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlădeni au dispus față de cei cinci bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile față de trei dintre persoanele bănuite, iar pentru celelalte două persoane, și anume Mădălin Iulian Silitră și Stan Inspector, s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, transmite sursa citată.

Cercetările vor continua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad în dosarul de urmărire penală și dispune arestarea preventivă a inculpatului S.M.I pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat (faptă săvârșită la data de 22.11.2022 – persoană vătămată Societatea OMV PETROM S.R.L.), și a inculpatului S.I., pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, (faptă săvârșită la data de 22.11.2022 – persoană vătămată Societatea OMV PETROM S.R.L.)”, este menționat în sentința instanței, care nu e definitivă.

ADVERTISEMENT

Mădălin Iulian Silitră demisionase din Poliție și a reușit să comită 9 spargeri înainte să fie prins.

Tags: