Sport

Un fost star al lui Real Madrid, reverență în fața lui Messi: ”Cel mai bun din istorie. Ronaldo nu a fost mai bun ca mine”

Lumea este împărțită atunci când vine vorba despre alegerea celui mai bun fotbalist dintre Leo Messi și Cristiano Ronaldo, dar un fost star de la Real Madrid a dat verdictul.
03.02.2024 | 16:52
Un fost star al lui Real Madrid reverenta in fata lui Messi Cel mai bun din istorie Ronaldo nu a fost mai bun ca mine
Lumea este împărțită atunci când vine vorba despre alegerea celui mai bun fotbalist dintre Leo Messi și Cristiano Ronaldo, dar un fost star de la Real Madrid a dat verdictul. Sursă foto: cnn.com
ADVERTISEMENT

Cei doi uriași fotbaliști au dus o bătălie extrem de pasionantă în ultimii 20 de ani pentru trofee, pentru atenția publicului, dar mai ales pentru a primi recunoașterea de a fi cel mai mare jucător din toate timpurile.

Leo Messi și Cristiano Ronaldo, caracterizați de un fost star de la Real Madrid

Când vine vorba despre o astfel de alegere, este clar că părerile sunt împărțite, fiecare având un favorit. Așa se întâmplă și cu fostul star al lui Real Madrid, Eden Hazard, care l-a ales pe Leo Messi în detrimentul lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru cotidianul francez L’Equipe, belgianul a avut numai cuvinte de laudă pentru argentinian. ”Individual, Messi este unic. Mi-a plăcut să-l privesc când juca la Barcelona, mai puțin pe final, dar este cel mai mare din istorie. Este imposibil să-i iei mingea.

Dacă te uiți pe cifre, Cristiano este un jucător mai mare decât mine. Dar din punct de vedere al fotbalului, nu cred. Neymar, poate. Strict fotbalistic, Ronaldo nu e mai bun decât mine.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu au fost mai buni ca mine, Benzema, Modric, Kroos, De Bruyne sunt fotbaliști excepționali, toți respiră fotbal. Acum nu mă uit foarte mult la fotbal. VAR-ul e un rahat”, a declarat Hazard, conform goal.com.

Ce nu i-a plăcut lui Hazard la Real Madrid

Superstarul belgian a spus despre Real Madrid că este un club îngâmfat și acest lucru nu i-a potrivit deloc, chiar dacă și-a dorit foarte mult să ajungă acolo. ”De când eram mic eram un fan lui Zidane. A existat Zidane, așa că mi-a plăcut Realul. Bernabeu este special.

ADVERTISEMENT

Real Madrid este un altfel de club, este un club ușor îngâmfat și eu nu sunt așa. Jocul nu mi s-a potrivit. Dar era visul meu. N-aș fi avut o carieră împlinită dacă n-aș fi jucat la Real Madrid”, a mai spus Eden Hazard.

Fotbalistul belgian, care a fost nevoit să se retragă din activitate din cauza numeroaselor accidentări, a fost adus pe Santiago Bernabeu pentru a acoperi plecarea portughezului la Juventus Torino, însă a dezamăgit total în tricoul ”galacticilor”.

ADVERTISEMENT

Hazard a preluat tricoul cu numărul 7 purtat timp de 9 ani de Ronaldo la Real Madrid, însă nu s-a putut ridica la nivelul acestuia. Măcinat de accidentări, belgianul a reușit doar 7 goluri și 12 pase decisive la formația spaniolă.

ADVERTISEMENT