Sport

Un fotbalist a fost împușcat chiar pe teren! Cum s-a petrecut incidentul

Un meci din ligile inferioare din Irlanda a fost la un pas să se termine în mod tragic. Un glonț rătăcit a nimerit un fotbalist, dar din fericire, acesta a scăpat cu viață.
13.01.2024 | 16:31
Un fotbalist a fost impuscat chiar pe teren Cum sa petrecut incidentul
Un fotbalist a fost impuscat in timpul unui meci din Irlanda
ADVERTISEMENT

Un meci aparent obișnuit din ligile inferioare ale fotbalului irlandez a fost umbrit de un eveniment tragic, atunci când un jucător de la Rearcross FC a fost împușcat în mână în timpul unei partide împotriva echipei Ballymackey FC.

Un fotbalist de la Rearcross a fost împușcat pe teren

Incidentul a avut loc în repriza secundă, punând capăt temporar meciului și aducând o notă de tragedie pe teren. Focul de armă a fost tras în jurul orei 21:00, în mijlocul competiției dintre cele două echipe.

ADVERTISEMENT

Spectatorii și ceilalți jucători au fost martorii nefericitului incident, văzându-l pe fotbalistul de la Rearcross prăbușit pe gazon, țipând de durere. Coechipierii săi au fost primii care au intervenit, constatând că acesta fusese victima unui glonț.

Conform informațiilor furnizate de The Sun, incidentul pare să fi fost rezultatul unui accident nefericit. Autoritățile au dezvăluit că terenul de fotbal este în proximitatea unui teren de vânătoare, iar glonțul ar proveni de acolo.

ADVERTISEMENT

Glonțul l-a lovit în mână pe fotbalist

În ciuda naturii tragice a incidentului, rănile suferite de fotbalist nu au fost critice, iar acesta a primit îngrijiri medicale imediate pe teren din partea oficialilor cluburilor și a paramedicilor.

Ulterior, a fost transportat la Spitalul Universitar Limerick și, după o scurtă perioadă de recuperare, a fost externat. Jucătorul se află în acest moment în afara oricărui pericol și este optimist în ceea ce privește recuperarea sa.

ADVERTISEMENT

George Haverty, președintele clubului Ballymackey, a exprimat șocul și îngrijorarea față de incident, urându-i jucătorului o recuperare rapidă. “Suntem foarte triști în legătură cu acest incident. Îi dorim jucătorului însănătoșire grabnică și sperăm ca autoritățile să afle cine este responsabil și ce s-a întâmplat”, a declarat Haverty.

Clubul Rearcross a emis și el un comunicat oficial, exprimând șocul față de eveniment și bucuria că jucătorul lor a scăpat cu viață. “Suntem absolut șocați de situația care a avut loc seara trecută.

ADVERTISEMENT

Suntem fericiți să anunțăm că jucătorul nostru este sănătos și a fost externat în această dimineață. Îi dorim însănătoșire grabnică și vrem ca el să știe că întreg clubul se gândește la el și la familia sa în acest moment”, a declarat clubul Rearcross.

ADVERTISEMENT
Tags: