Sport

Familia Ogăraru, gest impresionant pentru familia juniorului de la CSA Steaua, decedat în incendiul de la Ferma Dacilor!

Incendiul de la Ferma Dacilor a lăsat familia Ene fără tată, dar și fără doi frați, ambii fotbaliști. Unul dintre aceștia era Luca Ene, legitimat la juniorii CSA Steaua.
02.01.2024 | 21:39
Familia Ogararu gest impresionant pentru familia juniorului de la CSA Steaua decedat in incendiul de la Ferma Dacilor
Familia Ogăraru, gest impresionant pentru familia juniorului de la CSA Steaua, decedat în incendiul de la Ferma Dacilor!
ADVERTISEMENT

Acum, familia Ogăraru, impresionată de această dramă, a decis să organizeze o strângere de fonduri, pentru a sări în ajutorul Ileanei Ene și a fiului său Matei, singurii supraviețuitori ai tragediei. Într-un mesaj postat pe Facebook, Andreea Ogăraru, soția lui George Ogăraru, i-a rugat pe cei impresionați de această dramă să contribuie financiar.

Familia Ogăraru, gest impresionant pentru familia juniorului de la CSA Steaua

În urma teribilului incendiu ce a avut loc la @Ferma Dacilor în dimineața celei de a doua zile de Crăciun au trecut la Domnul mai multe suflete mult iubite și au fost afectate grav mai multe familii. Dintre acestea, familia Ene a suferit pierderile cele mai însemnate, trei dintre cei cinci membri pierind în flăcările mistuitoare.

ADVERTISEMENT

Au rămas în urmă o mamă adânc îndurerată și un fiu salvat de un prieten minunat. Ileana și Matei Ene au nevoie de sprijinul nostru atât material cât și sufletește! Cu acordul doamnei Ileana-Camelia Ene postăm aici contul în care vă invităm să donați pentru a-i sprijini financiar, întrucât, cel puțin pentru o perioadă bună de timp va fi dificil pentru ei să se mobilizeze și să intre într-un ritm de viață “normal”.

Așadar, donați aici: RO18BRDE410SV90788544100. Titular Lucian Ene, împuternicit Ileana-Camelia Ene. Banca BRD. Pentru cei adormiți, Lucian, Luca și Petru: “Doamne, Iisuse Hristose odihnește sufletele adormiților robilor tăi!”

ADVERTISEMENT

Pentru cei rămași în viață: “Doamne, Iisuse Hristoase miluiește pe robii tăi Ileana-Camelia și Matei!”. Vă mulțumim!”, a scris soția lui George Ogăraru. De altfel, clubul CSA Steaua anunțase deja că se va implica în funeraliile tânărului Luca Ene, care va fi înmormântat cu o minge de fotbal, așa cum și-ar fi dorit.

Strângere de fonduri pentru familia Ene
Strângere de fonduri pentru familia Ene

”Durerea e fără margini, cuvintele sunt de prisos în asemenea momente. Luca Ene a plecat prea devreme din această lume. Juniorul Stelei va fi înmormântat cu mingea de fotbal, sportul pe care l-a iubit atât de mult!

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis oficialii celor de la CSA Steaua pe Instagram. Victor Diniciu, celălalt tânăr mort în incendiu, la doar 11 ani, era nimeni altul decât fiul patronului pensiunii, Cornel Dinicu, cel care acuză o mână criminală care a pornit incendiul.

Băiatul era un jucător de hochei la Corona Brașov și paradoxul face că acesta a murit chiar de ziua sa. În doar câteva ore de la anunțarea strângerii de fonduri, peste 70 de oameni au răspuns pozitiv chemării și s-au arătat dispuși să ajute.

ADVERTISEMENT

În incendiul de la Ferma Dacilor, pe lângă Luca Ene și fratele său Petre Ene, au mai murit tatăl Lucian. A fost salvat din flăcări fratele geamăn al lui Luca, Matei Ene. Și-au mai pierdut, de asemenea, viața Anca Gavrilă și Victor Dinicu.

ADVERTISEMENT