Sport

Un fotbalist cu 20 de selecții la națională a fost prins pe un aeroport din Paris cu 100 de kilograme de cocaină! Reacția clubului

Un fotbalist a fost arestat pe aeroportul Charles De Gaulle, după ce s-au găsit asupra sa nu mai puțin de 100 de kilograme de cocaină.
07.01.2023 | 20:05
Un fotbalist cu 20 de selectii la nationala a fost prins pe un aeroport din Paris cu 100 de kilograme de cocaina Reactia clubului
Jean-Manuel Nedra riscă ani grei de închisoare dacă va fi condamnat pentru trafic de droguri. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Caz șocant la Paris, după ce un fotbalist de echipă națională a încercat să introducă droguri în Franța, împreună cu iubita sa.

Un internațional din Martinica a fost prins cu 100 de kilograme de cocaină în bagaje

Jean-Manuel Nedra (29 de ani), jucătorul lui Aiglon du Lamentin, a fost arestat pe aeroportul din Paris și este cercetat pentru trafic de droguri.

ADVERTISEMENT

Vestea vine ca o lovitură puternică pentru fotbalul din Martinica, unde Nedra este o adevărată vedetă și fotbalist de bază în echipa națională a insulei.

Conform Le Parisien, iubita sa a fost eliberată sub control judiciar, în timp ce mjilocașul central așteaptă să fie judecat.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul nici măcar nu s-a sinchisit să ascundă drogurile, care au fost descoperite în bagajul cu care călătorea și acum riscă ani grei de închisoare.

Reacția oficială a clubului după ce Jean-Manuel Nedra a fost arestat la Paris

Șocați de această veste, clubul Aiglon du Lamentin a emis rapid un comunicat pentru a se delimita de infracțiunea comisă de Jean-Manuel Nedra.

ADVERTISEMENT

„Fără să știm gradul lui de implicare, am aflat că un jucător de-ai noștri a fost arestat pentru transport de droguri. Asta ne face să fim mai uniți și să continuă munca pe care am început, să încercăm să luptăm împotriva unor astfel de comportante și să educăm tinerii prin intermediul sportului”, a fost reacția promtă a clubului.

Aiglon du Lamentin a specificat de asemenea că jucătorul călătorea în Franța în scop personal, iar clubul nu are nimic de-a face cu acțiunile jucătorului.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Nedra evoluează Divizia Regională 1, iar jucătorul făcea parta din echipa națională a statului Martinica de mai bine de zece ani. A jucat și două meciuri în Cupa Franței în acest sezon și a mai evoluat la US Marinoise, Club Colonial, Golden Lion, iar de șapte ani juca la Aiglon du Lamentin.

ADVERTISEMENT