Fotbal international

Un fotbalist de doar 25 de ani s-a stins după ce s-a infectat cu coronavirus! La câteva ore distanță s-au stins tatăl și unchiul său

29.05.2020 | 15:54
Un fotbalist de doar 25 de ani sa stins dupa ce sa infectat cu coronavirus La cateva ore distanta sau stins tatal si unchiul sau
ADVERTISEMENT

Deibert Guzman, fotbalistul formației bolvienie Universitario Beni, a murit la doar 25 de ani după ce s-a infectat cu coronavirus. La câteva ore distanță au murit tatăl și unchiul său.

Un fotbalist de 25 de ani din Bolivia a murit după ce s-a infectat cu coronavirus

Pandemia de coronavirus a făcut ravagii în întreaga lume, iar Deibert Guzman, un fotbalist al formației boliviene Universitario Beni, a murit după ce a fost infectat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

La doar câteva ore distanță, tatăl și unchiul său au decedat, după ce au fost și ei infectați cu coronavirus. Tânărul fotbalist și-a lăsat în urmă soția și cei doi copii ai săi.

Medicii au intervenit rapid și prompt, însă nu au mai avut cum să îi salveze pe cei trei, iar drama familiei este cap de afiș în presa din Bolivia, cetățenii fiind mult mai conștienți de pericolul la care sunt expuși din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Deibert avea planuri mari de viitor și spera să prindă un transfer la o echipă de primă ligă, visul său suprem fiind să ajungă să joace măcar un meci pentru naționala țării sale, pe care o iubea din tot sufletul.

Toți trei erau implicați în lumea fotbalului

Toți cei trei erau implicați în fotbal, Deibert Guzman era fundaș al echipei Universitario Beni, locul șase din șapte în Nacional B, tatăl său era trezorierul lui Beniana, un mic club din localitatea Trinidad, iar unchiul său era director tehnic la Deportivo Perequije din Primera A.

ADVERTISEMENT

Totodată, unchiul său a lucrat și pentru naționala de fotbal a Boliviei, de-a lungul anilor.

Federația Boliviană de Fotbal a fost șocată la auzul teribilei vești și a transmis condoleanțe familiei, greu încercate de pandemia de coronavirus.

  • 293 de morți din cauza pandemiei de coronavirus a înregistrat Bolivia
  • 8.387 de persoane infectate cu coronavirus a înregistrat Bolivia
ADVERTISEMENT