ADVERTISEMENT
Sport

Un fotbalist de la Dinamo Kiev, dezvăluiri după vindecarea de COVID-19: “M-am speriat de moarte”

Autor: Gabriela Gheorghe | 07.12.2020 | 18:08
Un fotbalist de la Dinamo Kiev, dezvăluiri după vindecarea de COVID-19:
Un fotbalist de la Dinamo Kiev, dezvăluiri după vindecarea de COVID-19: "M-am speriat de moarte"

Mikkel Duelund, jucător al lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev, a vorbit despre ce s-a întâmplat cu el după ce s-a vindecat de coronavirus. “M-am speriat de moarte”, recunoaște acesta.

ADVERTISEMENT

Mikkel Duelund din Danemarca (23 de ani) nu va mai evolua  până la jumătatea lui ianuarie din cauza consecințelor coronavirusului. „Am trăit un sentiment înspăimântător. Era ceva în interiorul meu care îmi împiedica organismul să funcționeze”.

Mircea Lucescu trece printr-o situație delicată la actuala sa echipă. Focarul de COVID-19 s-a oprit, însă consecințele coronavirusului îl afectează pe unul dintre fotbaliștii lui mai mult decât credeau tehnicianul și medicii echipei din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Mikkel Duelund, după ce s-a vindecat de COVID-19: ”M-am simțit foarte rău”

Mikkel Duelund nu va mai putea juca în 2020 chiar dacă nu mai are coronavirus. Urmările COVID-19 sunt la fel de rele.

După ce testele sale nu au mai fost pozitive, mijlocașul lui Mircea Lucescu a revenit la antrenamente. În acel moment a văzut că îi este imposibil. „Chiar de la primul antrenament, m-am simțit foarte rău. Am avut amețeală puternică, aproape am leșinat. Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată, m-am speriat de moarte”, a spus Duelund, potrivit site-ului tribuna.com.

ADVERTISEMENT

„Am trăit un sentiment înspăimântător. Era ceva în interiorul meu care îmi împiedica organismul să funcționeze. E straniu când nu poți să urci câteva trepte fără să ți se taie respirația. Acum mă simt mai bine, riscul cheagurilor de sânge a dispărut, dar ficatul încă nu produce nutrienții de care are nevoie corpul pentru a se reface”, a adăugat acesta.

Dinamo Kiev e lider în Ucraina

„Mă voi putea pregăti la capacitate maximă de-abia la jumătatea lunii ianuarie. Momentan, mă antrenez foarte ușor. E păcat că, după ce am pierdut 14 luni din cauza accidentării, stau pe margine în urma coronavirusului și consecințelor sale”, au zis doctorii.

ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev se află pe primul loc în campionatul Ucrainei, cu 26 de puncte după 11 etape. Șahtior ocupă poziția secundă. Fosta echipă a lui Mircea Lucescu este la trei puncte în spatele liderului. Vorskla este pe ultima treaptă a podiumului.

Mikkel Duelund a evoluat în două meciuri pentru Dinamo Kiev în acest sezon al campionatului Ucrainei, însă nu a dat niciun gol. 6 jucători de la Dinamo Kiev au avut coronavirus la începutul lui noiembrie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1