Sport

Cine este jucătorul din fotbalul românesc, expert în prepararea sarmalelor: „Îmi place la nebunie să gătesc!”

Cristian Avram, portar la FC Buzău, a vorbit despre pasiunea sa pentru sarmale, dar și despre modul în care încearcă să-i încurajeze pe ucrainenii îngroziți de războiul din țara natală.
22.04.2022 | 15:35
Cine este jucatorul din fotbalul romanesc expert in prepararea sarmalelor Imi place la nebunie sa gatesc
Cristian Avram, portar la FC Buzău, a vorbit despre pasiunea sa pentru sarmale, dar și despre modul în care încearcă să-i încurajeze pe ucrainenii îngroziți de războiul din țara natală
ADVERTISEMENT

Cristian Avram (27 de ani) evoluează pe postul de portar, în Liga 2, la FC Buzău, fiind împrumutat de la FC Petrocub.

Cristian Avram, portar la FC Buzău, este „expert” în prepararea sarmalelor

Cristian Avram susține că face niște sarmale extraordinare și că pregătirea acestui preparat îl face să se relaxeze.

ADVERTISEMENT

„Mi-e dor de plăcintele care se fac în zona noastră și pe care le ador și de o cană de compot. Îmi aduc aminte de copilărie. Sunt bun la toate, dar la sarmale nu mă bate nimeni. Îmi place la nebunie să le pregătesc, mă relaxează foarte mult”, a declarat Cristian Avram.

Cristi Pustai, antrenorul celor de la FC Buzău, le-a dat liber jucătorilor până marți dimineață, astfel că vor putea petrece Paștele în familie.

ADVERTISEMENT

„Suntem foarte fericiți, am avut noroc anul acesta că de Paște vom fi acasă, alături de familii. Nu se pune problema să exagerăm cu mâncarea, la întoarcere ne așteaptă cântarul”, a mai spus Cristian Avram.

Cristian Avram: „Peste 300.000 de refugiați au trecut prin Moldova!”

Totodată, Cristian Avram a dezvăluit faptul că are foarte mulți prieteni în Ucraina, având în vedere că este originar din Todirești, un sat din Republica Moldova, aproape de Odessa, unul dintre cele mai afectate orașe de războiul din Ucraina. Portarul de FC Buzău încearcă zilnic să-i îmbărbăteze pe oamenii din Ucraina îngroziți de cele întâmplate în țara natală.

ADVERTISEMENT

„Le spun în fiecare zi să aibă răbdare, să fie sănătoși și cel mai important să fie pace. Uneori nici nu ști cum să îi mai îmbărbătezi.

Peste 300.000 de refugiați au trecut prin Moldova. La noi, sunt foarte multe centre care ajută persoanele din Ucraina, sunt multe familii care au grijă de mame, copii și de bunici”, a încheiat Cristian Avram.

ADVERTISEMENT
  • 125.000 de euro este cota lui Cristian Avram, conform transfermarkt.com