Sport

Un fotbalist din Premier League, acuzat de 375 de încălcări ale regulilor de pariere

Un jucător din Premier League a fost acuzat de Federația Engleză de Fotbal de 375 de încălcări ale regulilor de pariere.
14.07.2023 | 12:58
Un fotbalist din Premier League acuzat de 375 de incalcari ale regulilor de pariere
Un fotbalist din Premier League este acuzat de încălcarea regulilor de pariere. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Un nou scandal legat de pariurile sportive zguduie fotbalul din Anglia. Federația Engleză de Fotbal (FA) l-a acuzat pe fundașul Harry Toffolo, de la Nottingham, de 375 de încălcări ale regulilor de pariere.

Un fotbalist din Premier League, acuzat de 375 de încălcări ale regulilor de pariere

După cazul lui Ivan Toney, care a fost suspendat opt luni după ce a recunoscut că a încălcat regulile de pariere, FA a scos la iveală în urma unei anchete infracțiunile comise de fundașul lateral Harry Toffolo, actualmente la Nottingham în Premier League.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 27 de ani, Hary Toffolo este acuzat de 375 de încălcări ale regulilor de pariere în perioada 2014-2017. Fotbalistul este nevoit să ofere o reacție oficială în urma acuzațiilor care îi sunt aduse până miercuri, 19 iulie.

„Harry Toffolo de la Nottingham Forest a fost acuzat de abateri în legătură cu regulile de pariuri. Se presupune că apărătorul a încălcat Regula FA E1 (b) de 375 de ori între 22 ianuarie 2014 și 18 martie 2017. Harry Toffolo are până miercuri, 19 iulie 2023, pentru a-și oferi răspunsul”, se arată în comunicatul oficial emis de FA.

ADVERTISEMENT

Cine este Harry Toffolo, acuzat că ar fi încălcat regulile de pariere

Harry Toffolo a adunat 21 de meciuri în sezonul trecut, în Premier League, pentru Nottingham, care a încheiat pe locul 16 și s-a salvat de la retrogradare. Totuși, în perioada în care a comis infracțiunile, fundașul lateral a fost jucătorul celor de la Norwich.

De atlfel, Harry Toffolo s-a format la academia celor de la Norwich, însă în perioada 2014-2017, fundașul a fost împrumutat la echipe, precum Swindon Town, Rotherham, Peterborough și Scunthorpe Utd.

ADVERTISEMENT

Ulterior, internaționalul care a adunat 5 apariții pentru naționala Angliei U20 a mai jucat pentru Doncaster, Milwall, Lincoln și Huddersfield. Conform Transfermarkt, Harry Toffolo are o cotă de piață ce se ridică la 3,5 milioane de euro.

Ivan Toney a fost suspendat opt luni

Cazul lui Harry Toffolo vine după cel al atacantului Ivan Toney. Fotbalistul celor de la Brentford, care a terminat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor din Premier League după Erling Haaland și Harry Kane, a fost suspendat opt luni după ce a recunoscut că a încălcat regulile FA referitoare la pariuri.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ivan Toney a fost sancționat cu o amendă de 50.000 de lire sterline. Atacantul englez a fost depistat cu 232 de încălcări ale regulilor de pariere în perioada 2017-2021. Fotbalistul de 27 de ani va reveni pe teren abia la începutul anului viitor.

ADVERTISEMENT