News

Un învățător din Iași, înregistrat când își înjura elevii: „Te ia mama dracului!”

01.03.2021 | 19:24
Un invatator din Iasi inregistrat cand isi injura elevii Te ia mama dracului
ADVERTISEMENT

Un învățător din Iași e acuzat de părinți că înjură copiii, bărbatul nefiind la prima abatere de acest gen.

Dascălul, care e și consilier județean PNL, mai fusese sancționat pentru un comportament similar în trecut.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost înregistrat și dovada a fost publicată de 7Iași, auzindu-se cum îi înjură și în amenință pe copiii de clasa a doua.

Un dascăl din Iași, înregistrat când își înjura elevii

Înregistrările au fost făcute de un părinte care a pus un reportofon în ghiozdanul copilului său.

ADVERTISEMENT

Potrivit Digi 24, învățătorul Constantin Șerban de la Școala Gimnazială „Mihai Codreanu” din Iași a mai fost subiectul unor plângeri depuse de un părinte în 2020, dar a scăpat cu o „observație scrisă”, deși a fost acuzat de violență fizică și psihică împotriva unei eleve.

CLICK AICI PENTRU A ASCULTA AUDIO CU ÎNJURĂTURILE PROFESORULUI

Părinții s-au plâns constant de comportamentul învățătorului de 69 de ani, iar unul dintre aceștia a decis să-l înregistreze în timpul orelor. Pe înregistrare se aude cum profesorul îi spune unei eleve „Briana, te ia mama dracului”, iar altuia „băi, tu nu auzi, fir-ai al dracului, tu nu auzi”.

ADVERTISEMENT

Pe lângă injurii, profesorul ar avea și un comportament violent la adresa copiilor, cel puțin asta susțin părinții revoltați.

„Bă tu n-ai treabă, maică-ta… nu ai caiete, nu ai cărți… și ție îți trebuie papuci cu role, mă? Ești un obraznic, mă! Îți spun să te tunzi, decât papuci cu role mai bine tunde-te bă! Tunde-te! Tu auzi să te tunzi? Ce programare, mă, mă duc acolo și mă tund! Ce, tu ești cucoana Manda să te programezi? Ia loc! Dă-ți aia din cap! Mai bine îți cumpără cămașă!

ADVERTISEMENT

Măi taci măi din gură, te-ai învățat ca o țață. Bărbații vorbesc mai puțin. Și nevastă-mea când vine acasă toca toca!!!”, a mai urlat profesorul.

ADVERTISEMENT