Life

Un israelian stabilit în SUA, viral pe TikTok cu o melodie în română despre sarmale: ”Vorbește mai bine ca Iohannis”

Un bărbat de origine israeliană, dar stabilit în Statele Unite ale Americii, a ajuns în centrul atenției pe o platformă de socializare datorită unei melodii despre sarmale.
08.06.2022 | 20:29
Un israelian stabilit in SUA viral pe TikTok cu o melodie in romana despre sarmale Vorbeste mai bine ca Iohannis
Un american, viral pe TikTok cu o piesă despre sarmale. Cum au reacționat românii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ben David, cunoscut pe Instagram și TikTok ca Itay Benda, a ajuns viral în social media unde postează tot felul de filmulețe. De această dată a reușit să impresioneze datorită cuvintelor pe care le știe în limba română.

Itay Benda, viral pe TikTok cu o piesă despre sarmale. Cum au reacționat românii

Israelianul care locuiește în America a devenit cunoscut pe TikTok cu o melodie în română despre sarmale. Acesta este un muzican foarte talentat care nu este la prima ”abatere” de acest fel, însă acum a luat în vizor România.

ADVERTISEMENT

„Ce faci, boss?”, este întrebarea cu care israelianul își începe reprezentanția din social media.

Ben David a compus o variantă proprie a hitului Era – Ameno, versurile melodiei făcând trimitere la unele preparate culinare tradiționale. Sarmalele, mămăliga și micii sunt printre felurile de mâncare menționate de artist.

ADVERTISEMENT

„Sarmale, mămăligă, bericică, sarmale/ Aoleo, aoleo, mâncare, mâncare, o, sarmale / Acolo, alimente, cârnăciori, acolo / Slănine, slănine, clătite, clătite, o acolo”, sunt versurile cântecului care a devenit viral pe TikTok.

Pe lângă cele mai apreciate feluri de mâncare românești au apărut în cadru, în buzunarul tricoului, și câteva legături de ceapă verde. Steagul țării noastre a fost desenat pe hainele purtate de celebrul TikToker.

ADVERTISEMENT

Clipul a fost postat în mediul virtual în urmă cu numai 4 zile, dar a reușit să adune aproape 200.000 de aprecieri și peste 4.600 de comentarii. Românii au reacționat la rândul lor când au văzut filmarea.

„Vorbeste mai bine ca Iohannis”, „Aia cu ci faci, boss’, a rupt”, „Nu îmi vine să cred că nu e român la ce accent are”, „Boss felicitări, ești fenomen”.

ADVERTISEMENT

„Ești român?” sau „Vorbești mai bine decât mulți români, își jur”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la internauții de pe TikTok.

@itaybenda Reply to @andrew.jackson1997 dorime – Romanian version #dorime #ameno #fyp #viral #romania #romenian #virale #רומנים #multilingual #funny #actor #impressions ♬ original sound – Itay Benda

Cine este Ben David, muzicianul de pe TikTok

Ben David se declară un muzician nonconformist și liber de contract, după cum apare pe pagina sa de Linkedin. De asemenea, pe o altă platformă se descrie ca fiind producător și dansator.

Cântă la mai multe instrumente și știe numeroase limbi străine, dovadă că se descurcă atât de bine în filmările pe care le realizează. În plus, artistul spune că iubește toate culturile.

ADVERTISEMENT
Tags: