Life

Adda, luată prin surprindere de fiul său. I-a luat telefonul și a ajuns pe TikTok: “Acum am observat ce a făcut”

Adda (30 de ani) este foarte activă pe social media, acolo unde le-a dezvăluit internauților ce i-a făcut fiul său, Alexandru. Are legătură cu Tik Tok.
18.05.2022 | 17:07
Adda luata prin surprindere de fiul sau Ia luat telefonul si a ajuns pe TikTok Acum am observat ce a facut
Adda, impresionată de fiul său. Ce a făcut Alexandru pe Tik Tok, la numai 5 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a realizat năzdrăvăniile pe care le-a făcut copilul în momentele în care îi cerea telefonul mobil. Băiatul în vârstă de 5 ani a reușit să se posteze pe Tik Tok fără ca celebra sa mamă să realizeze acest lucru.

Adda, impresionată de fiul său. Ce a făcut Alexandru pe Tik Tok, la numai 5 ani

Adda le-a dezvăluit fanilor cum a fost luată prin surprindere de fiul său, Alexandru. Băiețelul se descurcă foarte bine când vine vorba de tehnologie, dovadă că știe cum funcționează Tik Tok-ul mai bine decât mama sa.

ADVERTISEMENT

„Trebuie neapărat să imi schimb parola. Alex mi-a luat telefonul acum ceva timp si cred că a făcut un video pe Tik Tok pentru că l-am văzut acum repostat pe o pagină de fan.

Mi-a luat telefonul și s-a postat singur pe Tik Tok. Ok. Aveam și un joc și am ajuns la nivelul 700 și ceva, când îl culcam în fiecare seară mă jucam.

ADVERTISEMENT

Și într-o zi m-a rugat să-i dau telefonul pentru a vorbi cu tati pe Whatsapp. Și apoi a venit foarte fericit la mine, «mami ți-am șters aplicația, nu mai ai joc».

Acum am observat ce a mai făcut pe lânga asta. Să înțelegeți, eu nu știu cum se folosește Tik Tok-ul asta, eu am fost ultima care și-a făcut conturile de Instagram, Facebook, orice… și el.

ADVERTISEMENT

Eu nu știu cum se folosește Tik Tok corect, nu mi-am făcut stories și el și-a făcut la 5 ani”, a povestit cântăreața pe pagina personală de Instagram.

Adda, la antrenament cu fiul său, Alexandru

Adda a redistribuit ulterior o filmare în care băiețelul său și al lui Cătălin Rizea este pe terenul de fotbal. Micuțul a avut parte de primul său antrenament la acest sport și deja și-a făcut prieteni.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express este mândră de unicul său copil, cu care postează foarte des imagini și filmări în social media. În plus, vedeta îl ia pe cel mic chiar și la concertele pe care le susține prin țară.

ADVERTISEMENT
Tags: