News

Caz terifiant în Alba, un tată şi-a spânzurat copilul în vârstă de un an, după care s-a sinucis. Proprietarul casei nu le-a dat voie poliţiştilor să spargă uşa

Tată şi fiu spânzuraţi în acelaşi apartament. Un bărbat de 27 de ani şi un copil de un an au fost găsiţi morţi într-un apartament din Alba Iulia.
26.03.2023 | 11:14
Caz terifiant in Alba un tata sia spanzurat copilul in varsta de un an dupa care sa sinucis Proprietarul casei nu lea dat voie politistilor sa sparga usa
Tragedie la Alba Iulia
ADVERTISEMENT

O crimă şocantă, urmată de sinucidere, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un apartament din Alba Iulia. Orbit de furie după un schimb de mesaje cu fosta iubită, un tânăr şi-a omorât copilul în vârstă de numai un an, după care s-a sinucis.

Tragedia a fost provocată de o ceartă cu iubita

Poliţiştii din cadrul IPJ Alba transmit că în noaptea de 25 spre 26 martie 2023, în jurul orei 01,00, o femeie în vârstă de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Îngrijorările mamei erau legate de faptul că între cei doi avusese un schimb mai dur de mesaje, totuşi fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața copilului ar fi în pericol. Totuşi, poliţiştii au luat în serios apelul şi s-au apucat să facă cercetări.

Potrivit publicaţiei locale ziarulunirea.ro, inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află. Ulterior el nu a mai răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului în care locuia cu chirie.

ADVERTISEMENT

Şocant este faptul că după ce polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, acesta nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat personal la Alba Iulia pentru a deschide uşa.

Totuşi, până la urmă poliţia tot a trebuit să spargă uşa, dat fiind că s-a constatat că aceasta era blocată pe interior. Când au intrat în casă, priveliştea i-a îngrozit atât pe poliţişti cât şi pe proprietar. Bărbatul de 27 de ani şi fiul său de un an erau ambii spânzuraţi.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Ipoteza preliminară indică faptul că bărbatul şi-ar fi ucis mai întâi bebeluşul, după care şi-a pus capăt zilelor. Tânărul de 27 de ani nu era căsătorit cu mama copilului, iar bebeluşul rămăsese cu tatăl din cursul zilei de sâmbătă după ce mama ar fi plecat de acasă.

ADVERTISEMENT