Sport

Un jucător de la FCSB dă detalii din vestiar: “El este cel mai glumeț coechipier”. Cine este DJ-ul surpriză al echipei

Alexandru Pantea a dat detalii din vestiarul FCSB-ului, dezvăluind mai multe lucruri interesante despre colegii săi, dar și despre el.
23.12.2022 | 22:15
Un jucator de la FCSB da detalii din vestiar El este cel mai glumet coechipier Cine este DJul surpriza al echipei
Un jucător de la FCSB dă detalii din vestiar. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totodată, tânărul fundaș al vicecampioanei României a dezvăluit că cel mai mare vis al său este să ajungă în Franța, la PSG, echipa sa preferată.

Un jucător de la FCSB dă detalii din vestiar

Alexandru Pantea a dat mai multe detalii din vestiarul FCSB-ului, dezvăluind mai multe lucruri de la echipă, cum ar fi că Andrei Vlad, în ciuda vârstei sale este „DJ-ul” din trupa lui Mihai Pintilii: „Vlad e DJ-ul numărul 1 de la noi!

ADVERTISEMENT

Părinții mei chiar au făcut totul ca eu să am tot ce îmi doresc. Crețu e cel mai glumeț coechipier. Nu spun gluma, ce se întâmplă în vestiar, trebuie să rămână în vestiar.

Eu de când eram mic, mai mult mă uitam la fotbal, nu prea mă uitam la desene. Messi este fotbalistul meu preferat”.

ADVERTISEMENT

„Nu aș da niciodată banii pe țigări. Nu aș mânca niciodată parizer. Dresingul meu e plin cu pantaloni. Nu aș renunța niciodată la fotbal. Visez să joc la fotbal. Nu aș fi ajuns niciodată aici dacă nu erau părinții mei.

Aș dori să particip la un curs de antrenorat. Pentru un meci mi-aș dori să îmbrac tricoul lui PSG. Mi-aș dori să port tricoul României în fiecare moment, așa cred la vârsta mea”, a mai spus Alexandru Pantea, într-un interviu pentru OrangeSport.

ADVERTISEMENT
  • 19 ani are Alexandru Pantea

Alex Pantea, evoluții încântătoare de la revenirea la FCSB

Alexandru Pantea a profitat din plin de sezonul trecut, în care a fost împrumutat la Hermannstadt și unde s-a evidențiat în lotul lui Marius Măldărășanu.

Odată revenit la FCSB, Alex Pantea a reușit să îi convingă pe șefii echipei și pe antrenori că merită să fie păstrat pentru lupta la titlu din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Nu numai că evoluțiile sale au continuat să fie bune, dar selecționerul Edi Iordănescu l-a adus la echipa națională și l-a debutat în meciul amical al „tricolorilor” cu Republica Moldova, scor 5-0.

Alex Pantea are 18 meciuri în toate competițiile pentru FCSB, fără să înscrie vreun gol, dar reușind să ofere două pase decisive.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Pantea, conform transfermarkt.com

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la meciul FC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: