Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum se aleg titularii la FCSB: ”Ăla e mai scump, ăla e mai tânăr, e interes”. Video exclusiv

Schimbările dese de jucători la FCSB nu mai reprezintă o noutate, iar Robert Niță a explicat la FANATIK SUPERLIGA modalitatea prin care Gigi Becali alege titularii.
22.12.2022 | 09:11
Cum se aleg titularii la FCSB Ala e mai scump ala e mai tanar e interes Video exclusiv
Schimbările dese de jucători la FCSB nu mai reprezintă o noutate, iar Robert Niță a explicat la FANATIK SUPERLIGA modalitatea prin care Gigi Becali alege titularii. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a spus după victoria cu FC Botoșani că Andrei Cordea va fi trecut pe banca de rezerve, iar David Miculescu va deveni titular de drept.

De ce joacă Miculescu titular în locul lui Cordea la FCSB

Prezent în studio la cea mai nou ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Robert Niță a dezvăluit faptul că Gigi Becali alege titularii la FCSB în funcție de cine poate fi vândut mai repede și pe o sumă mai mare de bani.

ADVERTISEMENT

”Nu are nimeni timp să stea după Coman că a costat el mult acum 5 ani. Îl ia pe altul. Gigi a dat câte 3-400.000 pe câte un jucător, a jucat 2 meciuri, i-a mai dat banii 6 luni și i-a zis ‘du-te tată înapoi’.

Cordea a ținut 6 luni echipa asta în cârcă, cel mai bun. Aseară iese și spune să stea pe bancă. De ce? Păi Miculescu a fost 1,7 milioane. Miculescu joacă pentru că a costat mai mult. E economie de piață, e business.

ADVERTISEMENT

El de ce spune mereu că îi pune în vitrină? Și declarațiile astea nu sunt date doar dintr-un hazard așa, dintr-o inconștiență, vrea să le crească prețul. Care joacă două meciuri la FCSB, face un duș, 11 milioane, 18, 24. De ce? Să audă și ăia pe afară, că îl preia toată lumea, să-i crească cota”, a declarat Niță.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cordea a ratat șansa de a se transfera în străinătate

Fostul atacant este convins de faptul că orice se va întâmpla în perioada de pregătire David Miculescu va fi titular în startul părții secunde a sezonului, iar Andrei Cordea va sta pe banca de rezerve, în ciuda faptului că a fost cel mai bun jucător al vicecampioanei în prima parte.

ADVERTISEMENT

”Păi dacă nu era Cordea, FCSB nu era în primele 6 echipe și în Europa era mai rău decât a fost. Și uite Cordea joacă 2-3 meciuri mai slab, îl scoți la pauză, îl scoți etapa trecută în minutul 60 și vii cu niște declarații. De ce? Că ăla e mai scump, ăla e mai tânăr, e interes să-l promoveze pe ăla că vine pregătirea de iarnă și o să se uite până pe 20 ianuarie când o să înceapă.

O să se uite ce a făcut Cordea din septembrie până în decembrie și sunt convins că, indiferent de ce se întâmplă în meciurile de pregătire, echipa va începe cu Miculescu și cu Cordea pe bancă. Pentru că a trecut trenul ăla. La Gigi dacă nu-l vinde atunci când e sus și nu se înțelege cu cineva la bani se întâmplă tot timpul 2-3-4-5 care sunt la coadă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să se lege lucrurile, să fie și ăla în formă bună și Gigi să găsească cumpărătorul pe banii care îi vrea el și jucătorul să fie de acord să plece. Dacă nu, pleacă altul. Păi Tănase cât a stat la Steaua (n.r. – FCSB) până a plecat? Se plicitisese la FCSB”, a spus Robert Niță, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT