Sport

Un jucător de la FCSB, vacanță la Santorini în mijlocul sezonului! S-a fotografiat alături de soția însărcinată

Andrei Dumiter. atacantul FCSB, va avea un copil. Accidentat în continuare, jucătorul se află cu soția în Santorini.
11.09.2022 | 18:04
Un jucator de la FCSB vacanta la Santorini in mijlocul sezonului Sa fotografiat alaturi de sotia insarcinata
Andrei Dumiter mai are doar 9 luni de contract cu FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Dumiter e în continuare indisponibil din cauza unei accidentări la ligamente și nu va reveni până la jumătatea lunii octombrie, însă atacantul are motive să fie fericit.

Andrei Dumiter, atacantul FCSB-ului, va avea un copil

Andrei Dumiter s-a accidentat înainte de startul sezonului, iar atacantul mai are încă de tras până când va reveni pe teren.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 23 de ani profită de perioada lungă de absență de pe gazon și se află în vacanță cu proaspăta lui soție pe insula Santorini din însorita Grecia.

Jucătorul a făcut anunțul printr-o postare pe pagina lui oficială de Instagram: „Între inimile noastre , mai avem un loc în plus ! 🤍”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrei Dumiter (@andreidumiter13)

Andrei Dumiter, preferatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în această vară

Andrei Dumiter s-a căsătorit cu Anda Mitan, iar nunta a avut loc în această vară într-un cadru superb, chiar înainte de finala Champions League dintre Liverpool și Real Madrid 0-1.

Atacantul transferat de la Sepsi Sfântu Gheorghe pentru 350.000 de euro a fost adus la FCSB datorită insistențelor lui Gigi Becali și după ce s-a consultat chiar cu Nicolae Dică: „A marcat două goluri, dar mie mi-a plăcut de el și m-am interesat. Am vorbit cu Dică și mi-a zis că e foarte puternic. Se pretează la FCSB. Ține mingea, e foarte puternic. Are 22 de ani. Un atacant adevărat e la 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Eu recunosc că l-am văzut în două meciuri, dar la o singură fază m-a impresionat foarte tare. Nu mai știu ce meci era, era cu mingea în careu, îl atacau 3-4, a protejat-o, a ieșit bine din clinciul ăla. Mi-a plăcut cum protejează mingea”, spunea patronul FCSB la momentul transferului.

Andrei Dumiter poate semna din iarnă cu orice echipă. Intră în ultimele șase luni de contract

Jucătorul se află în ultimul an de contract cu FCSB, iar din iarnă va putea semna cu orice echipă care îl dorește. Atacantul are un salariu lunar de 7.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dumiter are 22 de meciuri la FCSB din 2021 și a marcat doar trei goluri, find evaluat conform Transfermarkt la 500.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT