Fotbal international

Ce onoare! Un jucător din naționala U21 a prins lista Gazzetta dello Sport a celor mai promițători puști

18.11.2018 | 18:35
Ce onoare Un jucator din nationala U21 a prins lista Gazzetta dello Sport a celor mai promitatori pusti
ADVERTISEMENT

După trei ani petrecuți la Academia lui Arsenal, Vlad Dragomir s-a despărțit în această vară de „tunari”, transferat fiind definitiv de Perugia. Reputatul cotidian Gazzetta dello Sport a realizat de curând un top 10 al celor mai promițători fotbaliști din Serie B, iar Vlad Dragomir a fost inclus.

Dragomir a debutat recent și pentru naționala U21 a României, în partida amicală cu Belgia, scor 3-3. Fotbalistul l-a convins pe Mirel Rădoi că merită selecționat la reprezentativa de tineret datorită evoluțiilor avute la noua sa echipă.

ADVERTISEMENT

Vlad Dragomir a prins lista Gazzetta dello Sport

Fotbalistul de la Timişoara care a crescut trei ani la Arsenal. A progresat la Academia de la Londra şi speră să o facă şi la Perugia. A marcat un gol, chiar dacă nefolositor la Palermo, şi a fost titularizat de opt ori, este descrierea făcută pe gazzetta.it.

În opt meciuri disputate pentru Perguia în actuala stagiune, Vlad Dragomir a bifat 657 de minute de timp efectiv de joc, marcând un gol și oferind o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Pușcaș e lider cu Palermo în Serie B

Interesant este că în acest top nu a fost inclus și George Pușcaș, pe care jurnaliștii italieni îl consideră deja o certitudine datorită anilor petrecuți la Inter, dar mai ales la echipele din Serie B la care a fost împrumutat de-a lungul timpului. Pușcaș evoluează în prezent pentru liderul la zi al clasamentului Palermo și a marcat de fiecare dată în ultimele două partide.

Vlad Dragormir și-a început cariera la ACS Poli Timișoara, însă Arsenal a semnat foarte repede cu el, în 2015, pe când avea numai 16 ani. Totuși, „tunarii” nu l-au folosit niciodată într-un meci al primei echipe, deși a făcut parte de câteva ori din lot.

ADVERTISEMENT

Dragomir mai are contract cu Perugia până în vara lui 2021, iar cota sa de piață din acest moment a ajuns la 400 de mii de euro.