Sport

Un jucător din SuperLiga, făcut praf după o intrare criminală: „Rușine să îți fie!”

Încă o intrare deosebit de dură la meciul dintre FC Voluntari și Petrolul. Publicul a erupt în urma faultului criminal.
01.12.2023 | 20:50
Un jucator din SuperLiga facut praf dupa o intrare criminala Rusine sa iti fie
Ismael Diomande va fi suspendat minim 2 etape după intrarea dură la Dumiter. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Voluntari și Petrolul a oferit un moment extrem de tensionat. Fanii ilfovenilor au explodat după o intrare cu talpa a lui Ismael Diomande pe glezna lui Andrei Dumiter.

Ismael Diomande, desființat de suporterii lui FC Voluntari după o intrare criminală

Mijlocașul defensiv al lui Petrolul Ploiești i-a scos din sărite pe suporterii Volontariului în minutul 76, când ivorianul a comis un fault criminal, care se putea lăsa cu o accidentare gravă.

ADVERTISEMENT

Arbitrul George Găman nu a stat niciun moment pe gânduri și l-a eliminat pe închizătorul „lupilor galbeni”, însă fanii nu l-au iertat pe jucător: „Criminalule!” și „Rușine să vă fie!”, au strigat ei.

Diomande ar primi și el o nouă suspendare record după cea a lui Valentin Țicu, căpitanul ploieștenilor. Cert e că fotbalistul care a evoluat patru ani în campionatul Turciei va lipsi cel puțin în următoarele două meciuri.

ADVERTISEMENT

Ismael Diomande l-a scos din joc pe Andrei Dumiter

Fostul atacant al FCSB s-a resimțit după intrarea extrem de agresivă și a avut nevoie de intervenția echipei medicale. A încercat să continue, a revenit pe teren, însă nu a putut să mai calce pe teren și a fost scos în cele din urmă pe targă la doar trei minute.

Vârful a fost înlocuit cu Daniel Florea și se pare că a suferit o entorsă la gleznă, care îl poate scoate de pe gazon aproximativ 2-3 săptămâni. Nici ilfovenii nu au terminat însă în efectiv complet pe teren, Patricio Matricardi fiind eliminat în minutul 80 după ce a văzut al doilea galben.

ADVERTISEMENT

Marin Dună l-a atacat pe Diomande la finalul partidei, însă dă vina pe arbitru: „Am ieșit destul de rău după acest joc. Eu cred că am pierdut două puncte, în special după repriza a doua când am avut 4-5 ocazii mari de tot de gol. Ne pare mai rău de jucătorii pe care i-am pierdut, pentru că sunt doi jucători care nu știm când vor reveni (n.r. Radu Boboc și Andrei Dumiter, ambii accidentați de doi jucători ai Petrolului).

Nu cred că vor reveni destul de repede, iar acele intrări eu nu pot să le înțeleg. La Dumiter trebuiau acordate 3 cartonașe roșii. Nu acuz arbitrajul, cu toate că putea să mai dea un adversar afară, pe Paul Papp la acea intrare cu cotul asupra lui Adam Nemec”, a spus antrenor la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: