Sport

FC Voluntari – Petrolul 0-0, în etapa 18 din SuperLiga. Fără gol, dar cu ocazii și eliminări. Clasamentul actualizat

FC Voluntrai și Petrolul au remizat „alb” în etapa a 18-a din SuperLiga, într-un meci care a avut de toate, mai puțin goluri.
01.12.2023 | 18:41
FC Voluntari  Petrolul 00 in etapa 18 din SuperLiga Fara gol dar cu ocazii si eliminari Clasamentul actualizat
FC Voluntari și Petrolul au remizat la zero în etapa 18 din SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
01-12-2023
14:59

LIVE FC Voluntari - Petrolul 0-0

Vezi aici cele mai importnate faze.

Min. 90+5: Fluier final. Egal „alb” la Voluntari care nu ajută prea mult niciuna dintre cele două formații, dar le păstrează seria de invincibilitate.

Clasament SuperLiga

Min. 88: Matricardi vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 82: Nemec reia incredibil pe lângă poartă din 2 metri, după o centrare a lui Rață.

Min. 76: Diomande are o intrare extrem de dură la mijlocul terenului, cu talpa direct pe glezna lui Dumiter, și vede direct cartonașul roșu.

Min. 71: Doru Andrei scapă singur pe stânga, șutează din 7-8 metri la colțul scurt, mingea se duce în plasa laterală.

Min. 62: Rață reia uluitor pe lângă poartă din poziție ideală, după o centrae a lui Aliji.

Min. 47: Zima respinge miraculos lovitura de cap a lui Armaș din 6 metri.

Min. 30: Doru Andrei execută o lovitură liberă de la 18 metri, Zima respinge miraculos de sub bară.

Min. 27: Doua îi centrează în careu lui Grozav, iar atacantul Petrolului trimite mingea cu capul pe spațiul porții lui Fernandez, însă spaniolul respinge în lateral.

Min. 1: A început partida.

01-12-2023
13:58

Echipele de start la FC Voluntari - Petrolul

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Boboc, Rață, Crepulja, D. Andrei, Carnat – R. Popescu, Dumiter. Rezerve: Vâlceanu – Sigurjonsson, D. Florea, Droppa, Cocian, A. Niță, C. Paz, Aliji, A. Nemec. Antrenor: Ilie Poenaru

Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Huja – Doua, Jefferson, I. Diomande, Jair, Țicu – A. Musi, Grozav. Rezerve: Eșanu – L. Dumitriu, G. Garutti, D. Radu, T. Seto, M. Roman II, I. Răducan, Omrani, Abuashvili. Antrenor: Florin Pîrvu

Meciul FC Voluntari – Petrolul are loc vineri, 1 decembrie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 18-a din Superliga, fiind uvertura acestei runde. Înaintea partidei ilfovenii ocupă locul 11 cu 20 de puncte, fiind neînvinși de trei etape, iar prahovenii sunt pe locul 6, ultimul de play-off, cu 25 de puncte, de asemenea, de foarte multe partide fără eșec.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – Petrolul

Întâlnirea FC Voluntari – Petrolul se dispută vineri, 1 decembrie, de la ora 17:30 pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană în etapa a 18-a din SuperLiga. Este un meci important pentru ambele echipe. O victorie a gazdelor ar aduce-o la numai două puncte de Petrolul, ceea ce ar însemna ca echipa lui Ilie Poenaru să emită pretenții la play-off.

ADVERTISEMENT

Necazul pentru jucătorii gazdă este faptul că numărul suporterilor lor care vin la meciuri este cel mai mic acum din SuperLiga, după retrogradarea lui CS Mioveni și mai mereu FC Voluntari parcă evoluează pe teren străin. Mai ales la acest meci, în care este sigur că stadionul va fi înțesat de fanii galben-albaștrilor de la Petrolul, dată fiind distanța foarte mică dintre cele două localități.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – Petrolul

Partida FC Voluntari – Petrolul se joacă vineri, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, de la ora 17:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană în etapa a 18-a din SuperLiga și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari, prima zi a ultimii luni din acest an prezintă un cer variabil, cu alternanțe de apariție a soarelui, dar pericolul de a cădea un strop de ploaie este absolut inexistent. Va fi o zi cu maximă de 8-9 grade, iar la ora partidei vor fi în jur de 7 grade. Meciul va fi condus la centru de arbitrul craiovean George Găman.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – Petrolul

Antrenorul Ilie Poenaru va avea din nou un atac foarte tânăr, pentru că lipsesc experimentații Sigurjonsson și Nemec sau dacă vor figura totuși în lot ei vor începe meciul de pe bancă. Totuși, cu acești tineri, Ilie Poenaru a reușit să o țină pe FC Voluntari neînvinsă de trei meciuri și să pună lejer la respect campioana Farul.

ADVERTISEMENT

La Petrolul, după ce a fost iertat pe jumătate de sancțiunea de 16 etape suspendare pentru accidentarea lui Dragoș Iancu de la FC Hermannstadt căpitanul Valentin Țicu a avut o revenire fabuloasă, cu gol în etapa precedentă. Singurul absent este accidentatul Sergiu Hanca, acesta sigur nemaijucând în acest an.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – Petrolul

Este superechilibrat acest meci pentru casele de pariuri. Care acordă un ușor avantaj la victorie echipei locale, un 2,55 sau 2,60 iar pentru lupii galbeni trei puncte sunt echivalente cu cota de 2,90. Șansă dublă 1X are cotă de 1,40 iar șansp dublă X2 cotă de 1,50. Gol marcat de gazde ajunge la 1,40 iar un gol prahovean cinci sutimi mai mult.

ADVERTISEMENT

Primul meci dintre cele două echipe a avut loc în 2015, egal, 1-1, la Ploiești. La Voluntari gazdele au învins de două ori, în 2015 și 2016, în rest avem două succese ale Petrolului și două egaluri. Ultimul meci pe acest stadion a fost remiză dar Petrolul are de lucat o revanșă, în tur la Ploiești fiind 2-0 pentru ilfoveni.

ADVERTISEMENT
Tags: