Life

Un medic i-a retezat mâna la naștere și l-a aruncat la morgă, în Sfânta zi de Crăciun. După 35 de ani, Cristi este reporter Observator

Un medic i-a retezat mâna la naștere și l-a aruncat la morgă, în Sfânta zi de Crăciun. Ce poveste de viață are Cristi Georgescu, reporter la Observator.
16.10.2022 | 11:09
Un medic ia retezat mana la nastere si la aruncat la morga in Sfanta zi de Craciun Dupa 35 de ani Cristi este reporter Observator
Povestea lui Cristi Georgescu de la antena 3. Cum a rămas fără mână. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristi Georgescu de la Observator are o poveste de viață remarcabilă. Acesta este acum reporter la postul de televiziune, dar a luptat foarte mult pentru a ajunge aici.

Un medic i-a retezat mâna la naștere, de Crăciun

În ziua când s-a născut, chiar de Crăciun, medicul i-a secționat o parte dintr-un braț. Totul se întâmplă în 1987, pe vremea când la putere erau încă Nicolae și Elena Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

Au trecut 35 de ani de atunci și Cristi a găsit meseria care îi place: cea de reporter.

Medicul a decis ca bebelușul să fi dus direct la morgă, iar o asistentă este cea care i-a salvat viața după ce a dat o tură prin sala rspectivă și observat un bebeluș care se zbătea pe podea. Era chiar Cristi.

„În noaptea de Crăciun, un medic i-a retezat mâna, la naștere. A fost trimis direct la morga spitalului. O asistentă a mai dat un tur la sala de la morgă. A văzut că Cristi, un bebeluș la acea vreme, se zbătea și era viu”, a povestit prezentatoarea de la Antena 3 cazul colegului său.

ADVERTISEMENT

Mama jurnalistului de la Observator a fost dusă la terapie intensivă după naștere și i s-a spus că nu își poate vedea bebelușul pentru că acesta este la incubator.

Părinții jurnalustului nu au știut niciodată ce a pățit copilul lor

Rudelor și părinților lui Cristi Georgescu nu li s-a spus niciodată faptul că acesta a rămas fără o bucată din braț la naștere și li s-a transmis doar că avea un defect la una dintre mâini.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte multe informații pe care le deținem probabil trunchiat. În jur de ora 19:00 s-a întâmplat acest incident, o problemă în momentul în care am fost scos prin cezariană.

La acel moment, medicul de gardă, după ce a scos fătul, în speță pe mine, a decis cumva, să dosească situația.

ADVERTISEMENT

Așa cum au spus asistentele și mi-au spus membrii familiei, am fost luat pe un prosop și lăsat undeva acolo, cu această plagă deschisă. Îmi secționase mâna.

Atunci li s-a spus că am un “mic defect” la mâna stânga. Și li s-a spus că nu mă pot vedea pentru că trebuie să stau într-un incubator”, a povestit Cristi Georgescu la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: