News

Un microbuz cu 10 persoane s-a oprit într-un gard, în Prahova, după ce șoferului i s-a făcut rău. Trei răniți, inclusiv un copil

Accident rutier în județul Prahova. Șoferul unui microbuz a intrat într-un gard, după ce i s-a făcut rău la volan. Trei oameni sunt răniți.
17.07.2023 | 13:31
Un microbuz cu 10 persoane sa oprit intrun gard in Prahova dupa ce soferului i sa facut rau Trei raniti inclusiv un copil
Un microbuz cu 10 persoane s-a oprit într-un gard. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Observatorulph.ro
ADVERTISEMENT

Un microbuz cu 10 persoane s-a oprit într-un gard, în județul Prahova. Accidentul rutier a avut loc, luni, în jurul orei 11, în cartierul Balaca din Blodești Scăeni, după ce șoferul a acuzat o stare de rău.

Un microbuz cu 10 persoane s-a oprit într-un gard, în Prahova. Trei oameni sunt răniți

În mijlocul de transport în comun se aflau 10 pasageri și conducătorul auto. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, a lovit un stâlp, iar apoi s-a oprit în gardul unei locuințe.

ADVERTISEMENT

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, citat de presa locală, conducătorului auto i s-a făcut rău la volan și din această cauză microbuzul a ieșit în afara părții carosabile.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Este vorba despre un copil, un pasager adult și șoferul mijlocului de transport în comun. Aceștia au primit îngrjiri medicale la fața locului.

ADVERTISEMENT

În zona respectivă au ajuns pompierii cu o autospecială de stingere și un echipaj medical SMURD. De asemenea, polițiștii desfășoară cercetări pentru a se stabili în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier.

Șoferul microbuzului, care se afla în timpul programului și făcea curse de transport călători între Ploieşti şi oraşul Boldeşti Scăeni, va fi supus investigațiilor medicale, având în vedere că accidentul s-a produs după ce i s-a făcut rău.

ADVERTISEMENT

Accident feroviar în Bacău. Doi copii și doi adulți au murit

Un accident feroviar grav s-a produs, duminică, în județul Bacău. O mașină în care se aflau doi adulți și doi copii a fost spulberată de tren în comuna Orbeni. Din nefericire, toți cei patru au murit.

„De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ. În urma impactului au rezultat patru victime, pentru care, din nefericire, s-a declarat decesul. Este vorba despre doi minori și doi adulți”, a transmis ISU Bacău.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanților CFR Călători, trenul implicat, Inter Regio 1754, plecase din Suceava cu destinația Gara de Nord București. „Menţionez faptul că semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcţiona în condiţii normale”, a adăugat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR.

 

ADVERTISEMENT