News

Accident de proporții, în Prahova: 6 persoane rănite, inclusiv un copil de 12 ani și o femeie cu braț amputat

Un teribil accident a avut loc sâmbătă, 10 iunie, în județul Prahova. În urma acestuia, șase persoane au fost transportate la spital.
10.06.2023 | 15:55
Accident de proportii in Prahova 6 persoane ranite inclusiv un copil de 12 ani si o femeie cu brat amputat
Teribil accident în Prahova. Foto: Info trafic
ADVERTISEMENT

Sâmbătă după-amiază, un grav accident rutier a avut loc în județul Prahova, în zona localității Fulga, la intersecția dintre drumul național 1D și drumul județean 100B. Trei autoturisme s-au ciocnit violent, fiind proiectate în afara carosabilului, pe un câmp învecinat.

11 persoane, implicate într-un accident, în Prahova

Potrivit oamenilor legii, în cele trei mașini se aflau în total 11 persoane, iar șase dintre acestea au suferit răni în urma impactului. Printre victime se numără și un copil de 12 ani, care a fost găsit inconștient, precum și o femeie în vârstă de 42 de ani, care a avut un braț amputat în urma evenimentului tragic.

ADVERTISEMENT

Echipajele de intervenție și serviciile de urgență au acționat prompt și au preluat victimele. Femeia cu braț amputat, care prezintă și un traumatism cranio-cerebral și suspiciune de fractură de femur, a fost transportată de un echipaj de terapie intensivă mobilă la Spitalul Floreasca din Capitală. În acest caz, intervenția unui elicopter SMURD a fost solicitată pentru a asigura o transferare rapidă și adecvată.

În total, șase persoane au suferit politraumatisme și au fost transportate la diferite unități medicale pentru acordarea îngrijirilor necesare. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și pentru a determina dacă au fost implicate și alte circumstanțe care au contribuit la producerea accidentului.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă “neagră” pentru șoferii din Sibiu

Sâmbătă dimineață, un grav accident  a avut loc la intersecția dintre Cisnădioara și drumul Sibiu – Rășinari, soldându-se cu pierderea tragică a vieții a trei persoane și rănirea gravă a altor două. Traficul în zonă este blocat complet, iar autoritățile investighează împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Conform informațiilor preliminare, accidentul a fost cauzat de neacordarea de prioritate din partea unui șofer în vârstă de 63 de ani. Acesta a efectuat un viraj la stânga fără să acorde prioritate, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, care se deplasa dinspre Rășinari spre Sibiu. Impactul a fost devastator, având consecințe extrem de grave.

ADVERTISEMENT

“Din primele cercetări efectuate a rezultat ca, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Rășinari, la intersecția cu DJ 106D, un bărbat în vârsta de 63 de ani, a virat la stânga fără sa acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Rășinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Din păcate, în urma coliziunii a rezultat decesul a 3 persoane, cei doi conducători auto si un pasager din primul autoturism, bărbat în vârsta de 50 de ani, precum si rănirea altor doi pasageri, un adolescent în vârstă de 15 ani, din primul auto și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din cel de-al doilea autoturism.

ADVERTISEMENT

Cercetările continua în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au dus la producerea acestui eveniment rutier”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

ADVERTISEMENT