News

Ministrul Lucian Bode deschide lista PNL Sălaj pentru Camera Deputaților! Pe cine se mizează la Senat

21.10.2020 | 14:38
Echipa PNL sălaj pentru Camera Deputaților și Senat. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Un ministru deschide lista PNL Sălaj pentru Camera Deputaților! Vorbim despre Lucian Bode, cel care conduce un portofoliu important al Executivului Orban, și anume, transporturile. Președinte al filialei, Bode este primul pe lista judeţeană a candidaţilor liberali pentru alegerile parlamentare, la Camera Deputaţilor.

Dacă ne raportăm la candidații pentru Senat, atunci lista începe cu avocatul Bogdan Ilea. La Camera Deputaților, Bode este urmat de Vasile Bulgărean, Angela Lipo, Traian Iepure, Robert Deak şi Cristian Pop.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere al pretendenților la o poziție în Senat, lista este continuată de Nicu Cherecheş, Dana Crişan şi Flaviu Ciortea.

Ce ministru deschide lista liberalilor din Sălaj pentru Camera Deputaților!

“Le mulţumim sălăjenilor pentru încrederea acordată la alegerile locale, dar acest rezultat onorant trebuie dublat de o victorie la alegerile parlamentare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vreau să le mulţumesc colegilor de partid care au decis să mă sprijine pentru un nou mandat de deputat, precum şi pentru înţelepciunea cu care au ales şi ceilalţi candidaţi de pe listele PNL.

Am încredere că, prin calitatea echipei propuse, PNL Sălaj poate obţine un nou rezultat pozitiv şi că ne vom menţine pe primul loc în clasamanetul politic al judeţului.

ADVERTISEMENT

Dar, dincolo de calculele politice, 2020 poate aduce sălăjenilor premisele unei dezvoltări durabile printr-o bună colaborare între administraţiile locale, Consiliul Judeţean, Parlament şi Guvern. Împreună putem demonstra că şi în Sălaj se poate!”, afirmă Lucian Bode la puțin timp după ce listele au fost anunțate

Cine este Lucian Bode, președintele PNL Sălaj

Lucian Bode a fost ales deputat în 2016 în circumscripția electorală nr.33 Sălaj. A activat ca vicelider al Grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal din septembrie 2017 până în februarie 2018. Bode a deținut și funcția de președinte al Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaților.

ADVERTISEMENT
Sursa foto – facebook

Bode a mai ocupat funcția de Ministru al Economiei în scurtul mandat al guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu. În 1998 a absolvit Universitatea din Oradea, Facultatea de Electrotehnică și Informatică, specializarea inginer electromecanic.

Acesta are și un un masterat în “Managementul Securității în Societatea Contemporană”, la Facultatea de Istorie și Filozofie a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT