News

Un mort și doi răniți după un accident grav în Brașov. Coliziune frontală între două autoturisme

Accident mortal în Brașov cu două autoturisme implicate. Un mort și doi răniți au rezultat după evenimentul rutier.
06.07.2021 | 12:00
Un mort si doi raniti dupa un accident grav in Brasov Coliziune frontala intre doua autoturisme
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs marți dimineața la intrarea în municipiul Brașov dinspre localitatea Cristian.

Un om a murit și alți doi au fost răniți după impactul frontal dintre două autoturisme.

Accident grav în județul Brașov cu două autoturisme implicate. O persoană a murit și alte două au fost rănite

Potrivit celor de la Infotrafic, tragedia s-a produs pe Drumul Național 73 (DN73), la intrarea în municipiul Brașov dinspre localitatea Cristian.

ADVERTISEMENT

Persoanele rănite au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale. Din păcate, pentru o a treia persoană implicată în accident medicii nu au mai putut face nimic, fiind nevoiți să declare decesul.

Potrivit celor din Poliție, traficul în zonă s-a desfăşurat alternativ, dirijat de poliţiştii rutieri. În acest caz a fost deschisă o anchetă, pentru a afla cauza exactă a accidentului auto.

ADVERTISEMENT

Cei de la ISU Brașov anunță că la locul accidentului s-au deplasat 2 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, un echipaj pentru descarcerare și un echipaj cu apa și spumă.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

ADVERTISEMENT

Tragedii pe șosele în țară la început de săptămână

Debutul de săptămână a fost dominat de mai multe accidente mortale în țară. Luni, o femeie însărcinată a murit în urma unui accident rutier produs în Bistrița Năsăud.

În autovehicul se aflau un copil de 2 ani și părinții acestuia, iar la volan era femeia, însărcinată în luna a 5-a. Familia pornise în concediu la mare și femeia însărcinată conducea mașină. Soțul era în dreapta și copilul de 2 ani stătea în scaunul special, fixat pe bancheta din spate.

ADVERTISEMENT

În comuna Șieu Măgheruș, din Bistrița Năsăud, o mașină care venea de pe contrasens și-a părăsit brusc banda de mers și i-a lovit în plin. Nu s-a mai putut face nimic pentru femeia însărcinată.

Cu câteva ore mai devreme, în Teleorman, 5 persoane au murit şi 3 au fost rănite într-un accident produs în localitatea Drăgăneşti Vlaşca, fiind activat Planul Roşu.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, au fost implicate un microbuz și un TIR. În microbuz se aflau 8 cetățeni bulgari, care veneau dinspre vestul Europei, îndreptându-se către țara natală.

ADVERTISEMENT
Tags: