News

Un nou accident grav, cu 3 mașini implicate: “Au intervenit pompierii militari”

Ziua de miercuri s-a încheiat cu un nou accident grav pe șoselele din țară. Trei mașini au fost implicate într-o coliziune, în Suceava.
05.10.2023 | 06:53
Un nou accident grav cu 3 masini implicate Au intervenit pompierii militari
Accident grav în Suceava: doi tineri răniți, după coliziunea a 3 mașini. Sursa foto: InfoTrafic / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de miercuri, 4 octombrie, una neagră pe șoselele din țară, s-a încheiat cu un grav accident produs în județul Suceava. Doi tineri au ajuns la spital după coliziunea a 3 mașini.

Accident grav în Suceava: doi tineri răniți, după coliziunea a 3 mașini

Din datele ISU Suceava, evenimentul rutier a avut loc în apropiere de miezul nopții, pe raza comunei Zvoriștea. Trei autoturisme au intrat în coliziune, lăsând două persoane rănite.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a petrecut în apropierea centrului localității și a necesitat intervenția imediată a autorităților și a echipajelor de salvare. Au ajuns pompierii militari, cu o autospecială special echipată pentru descarcerare, și o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), cu sprijinul a două echipe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Cel mai mult au avut de suferit doi tineri, de 23 și 16 ani. Ei se aflau în aceeași mașină, iar unul dintre ei era încarcerat. Echipajele de pompieri au reușit, cu mare efort, să extragă victima din vehicul și să o predea cadrelor medicale și paramedicale pregătite pentru a acorda îngrijiri adecvate.

ADVERTISEMENT

Ambele victime erau conștiente și cooperante în momentul intervenției. Într-o primă fază, au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost apoi transportate la Unitatea de Primiri Urgente Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Alte 3 persoane aflate în celelalte autoturisme implicate în evenimentul rutier au fost monitorizate medical de către echipele de intervenție. Ele au refuzat transportul la spital, notează Poliția Română.

ADVERTISEMENT

Mijloc de săptămână cu accidente numeroase și tragice pe șoselele din România

Mai multe accidente grave au avut loc miercuri, 4 octombrie, pe șoselele din țară. În județul Iași, o femeie de 48 de ani şi-a pierdut viața, pe DN 28, în localitatea Balș. În timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost lovită de un TIR. Medicii nu au mai putut să îi salveze viața.

Anterior, la orele dimineții, un bărbat de 60 de ani a murit după un accident grav, care a avut loc pe o stradă din Timișoara, în fața Spitalului de Boli Infecțioase. Au fost implicate două mașini și două camioane.

ADVERTISEMENT

Șoferul în vârstă a intenționat să vireze la stânga regulamentar. O șoferiță de 31 de ani, care venea din spate, nu a observat că bărbatul este oprit pe banda doi. A intrat în el, iar mașina lui a fost împinsă într-un TIR. Ulterior, mașina a intrat în al doilea TIR.

ADVERTISEMENT