News

Un nou caz șocant în Timișoara. O femeie a fost urmărită pe stradă și violată în propriul apartament

Banatul e fruncea, însă mai nou la fapte care bagă spaima în populație. După crima de la finele lunii iulie, un alt caz șochează opinia publică.
05.07.2023 | 17:54
Un nou caz socant in Timisoara O femeie a fost urmarita pe strada si violata in propriul apartament
Un nou caz șocant în Timișoara. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Astfel, după ce doi bătrânei au fost uciși cu sânge rece în propria casă de un bărbat drogat, a venit vremea unei femei să fie violată în propria casă, de un individ care a urmărit-o pe stradă. Femeia a încercat mai apoi să fugă pe casa scării, pentru a scăpa din ghearele morții.

Caz șocant de viol în Timișoara

Anchetatorii au stabilit, conform Observatornews.ro, că femeia a fost urmărită pe stradă de un bărbat, care a intrat peste ea în casă și a violat-o. Incidentul a avut loc marți, 4 iulie, în municipiul Timișoara. Se pare că femeia a încercat să fugă pe casa scării, însă a fost prinsă și violată.

ADVERTISEMENT

”În data de 05.07.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol prev. de art. 218 al. 1 Cp cu aplic. art. 77 lit. b teza II Cp și violare de domiciliu prev. de art. 224 al. 1 Cp, ambele cu aplic. art. 38 al. 1 Cp, reținându-se că inculpatul în data de 04.07.2023, după ce în prealabil a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate de sex feminin situat în mun. Timișoara și a încercat să întrețină cu aceasta raporturi sexuale prin constrângere.

Victima a reușit să iasă pe casa scării în vederea asigurării scăpării, inculpatul a imobilizat-o și, prin constrângere fizică și psihică a întreținut un act sexual cu aceasta împotriva voinței sale, supunând-o totodată la tratamente degradante”, a transmis biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara. Acum, atacatorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

”Cercetările din prezentul dosar sunt efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Timișoara-Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea și supravegherea procurorului de caz”, mai transmit autoritățile. Este al doilea caz șocant în Timișoara în doar o săptămână, când victimele sunt atacate chiar în propria locuință.

Cu siguranță cel mai șocant caz a fost al bătrâneilor din centrul orașului Timișoara, care au fost masacrați în propria locuință de un individ drogat, care venise să le ceară bani împrumut. Mai mult, acesta știa că femeia, principala victimă, era administratorul blocului și avea bani acasă.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, timișorenii sunt terifiați de cele întâmplate și se tem să mai meargă ”până la magazinul de la colțul străzii”, lucru confirmat de reporterii Tele Europa Nova, care au umblat pe străzile municipiului pentru a sta de vorbă cu oamenii. ”Suntem terminați! Suntem ultimii oameni în țara asta! Ne temem pentru viața noastră! Nu vă temeți? Ăsta e adevărul, și pe stradă te poate ataca”, s-a revoltat o femeie.

”Groaznic! Aia mică a vrut să meargă în centru, i-am spus nu te du”, se plânge o altă mamă, terorizată de situație. ”Când trece un copil de 13-14 ani și înjură și scuipă și fumează, așa ceva. În zilele de astăzi poți să fi oricând în pericol, asta-i democrația noastră”, s-a plâns o pensionară.

ADVERTISEMENT

”Tineretul din ziua de azi, drogurile care se folosesc în școli și pe străzi. Dacă ar fi puțin ordine, barurile să fie verificate. Ei merg peste tot, îi vezi drogați, beți, atunci se leagă de un străin, de un bătrân”, se plânge un alt bărbat. În general oamenii spun că se tem să mai iasă din casă după ora 22:00.

ADVERTISEMENT