News

Detalii cutremurătoare în cazul decesului celor doi bătrâni din Timișoara. Rezultatele necropsiei după dubla crimă

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul decesului celor doi bătrâni din Timișoara. Ce indică rezultatele necropsiei după dubla crimă de marți seara.
29.06.2023 | 11:49
Detalii cutremuratoare in cazul decesului celor doi batrani din Timisoara Rezultatele necropsiei dupa dubla crima
Rezultatele necropsiei după dubla crimă din Timișoara, detalii cutremurătoare ies la iveală despre moartea celor doi bătrâni. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Rezultatele necropsiei în cazul celor doi bătrâni din Timișoara uciși cu bestialitate marți seara scot la iveală detalii cutremurătoare. Între timp, criminalul vârstnicilor este de negăsit.

Rezultatele necropsiei după dubla crimă din Timișoara, detalii cutremurătoare ies la iveală despre moartea celor doi bătrâni

Ancheta extrem de dificilă a polițiștilor continuă în cazul individului care a omorât doi bătrâni, la Timișoara. În cursul acestei zile au venit și rezultatele necropsiei în cazul dublei crime. Acestea arată că cele două persoane nevinovate au avut parte de o moarte violentă.

ADVERTISEMENT

Celor doi bunici, de 75 și 78 de ani, li s-au aplicat mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului şi toracelui. Medicii legiști au constatat că cei doi soți ar fi încercat să se apere de criminal, notează Antena 3. Totul a fost în zadar, oamenii fiind pur și simplu măcelăriți.

Până în prezent, nici arma crimei nu a fost depistată de poliție. Se cunoaște doar faptul că atacatorul a fugit de la locul omorului. S-a întâmplat marți seară în jurul orei 21.36. Acest moment a fost surprins de camerele de supraveghere montate în apropiere de locul crimei.

ADVERTISEMENT

Ceea ce au găsit cei de la poliție este o mănușă abandonată, plină de sânge. Ea se afla la câţiva zeci metri de locul faptei, lângă o bancă în parc Oamenii legii încearcă să îl identifice cu ajutorul ADN-ului.

Poliția a făcut portretul robot al criminalului

În ultimele ore, anchetatorii au discutat cu nepotul victimelor și au făcut apoi un portret robot al criminalului. Au fost prezentate și o serie de semnalmente ale acestui criminal.

ADVERTISEMENT

Poliția anunță că este vorba despre un tânăr de aproximativ 30-35 ani, brunet, nebărbierit. În seara atacului era îmbrăcat în pantaloni scurți închiși la culoare.

Mai purta o bluză de trening cu glugă, de culoare gri sau vernil. În picioare, se pare că avea încălțăminte de culoare închisă. Un detaliu extrem de important este acela că ucigașul ar fi rănit la mână și purta un bandaj improvizat atunci când a fost surprins la locul crimei.

ADVERTISEMENT
portret robot criminal bătrâni timișoara
Portret robot al criminalui bătrânilor din Timișoara. Sursa foto: IPJ Timiș

Reamintim că, în urmă cu două zile, marți, în jurul orei 21, individul a intrat în casă peste doi bătrâni de 75 și 78 ani și i-a atacat. Cuplul vorbea la telefon cu nepotul din Germania. Cei doi au apucat să îi spună acestuia că cineva pătrunde în apartament.

Nepotul victimelor și-a sunat verișorul aflat în Timișoara. Alertat, acesta din urmă a mers la apartamentul bunicilor și l-a găsit pe criminal în interior, iar cei doi erau morți.

ADVERTISEMENT