Life

Un nou scandal la Casa Regală. Prietena lui Meghan Markle lansează acuzații dure: ”Palatul hrănea povești despre ea”

Un nou scandal zguduie Casa Regală. O bună prietenă a lui Meghan Markle lansează acuzații extrem de dure la adresa Familiei Regale.
15.12.2022 | 09:52
Un nou scandal la Casa Regala Prietena lui Meghan Markle lanseaza acuzatii dure Palatul hranea povesti despre ea
Lucy Fraser, prietena lui Meghan Markle, lansează acuzații dure la adresa Casei Regale. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Casa Regală ar putea fi implicată într-un nou scandal după ultimele acuzații lansate de Lucy Fraser, buna prietenă a lui Meghan Markle.

Prietena lui Meghan Markle lansează acuzații dure la adresa Casei Regale

La câteva zile după ce a apărut și primul episod din serialul controversat al lui Meghan Markle și al prințului Harry, noi informații ies la suprafață.

ADVERTISEMENT

Prietena lui Meghan Markle, care apare și în trailerul care promovează cea de a doua parte a documentarului Netflix, pare extrem de revoltată de ce se întâmpla în spatele ușilor închise.

Mai exact, Lucy Fraser spune că s-a ajuns în punctul în care ducesa de Sussex a devenit ”țapul ispășitor al Palatului”.

ADVERTISEMENT

Iar poveștile nu se opresc aici. Aceasta susține că Palatul răspândea diferite informații despre Meghan Markle, în ciuda faptului că acestea nu erau nici măcar adevărate.

”Palatul hrănea povești despre ea, indiferent dacă erau adevărate sau nu , pentru a evita tipărirea altor întâmplări mai puțin favorabile”, a mai povestit ea.

ADVERTISEMENT

Totodată, prietena lui Meghan Markle a făcut și o comparație, pe care Casa Regală nu va fi bucuroasă să o audă. Acesta susține că ducii sunt ca pinguinii, care își păstrează ”partenera pe viață”.

Cum s-au cunoscut Meghan Markle și Lucy Fraser?

Cine este însă Lucy Fraser? Prima oară am putut să o vedem la nunta cuplului. Anterior, aceasta a fost angajată pentru a-i promova blogul lui Meghan Markle, care între timp a fost închis.

ADVERTISEMENT

Lucy Fraser a lucrat mulți ani în PR, însă identitatea ei nu a fost cunoscută cel puțin până acum. Se pare însă că aceasta a jucat un rol important în viața lui Meghan Markle.

Într-un interviu, Fraser povestea că i-a dat sfaturi ducesei de Sussex cu privire la atitudinea pe care trebuie să o aibă în fața presei.

Mai mult de atât, în documentarul de pe Netflix aflăm și că Lucy și-a avertizat prietena cu privire la situațiile în care ar putea ajunge din cauza jurnaliștilor.

Se pare însă că relația celor două e cu mult mai apropiată. Drept dovadă, într-o fotografie de pe contul de socializare, Lucy o descrie pe Meghan Markle ca fiind ”cea mai bună prietenă a ei din Londra”.

De asemenea, cele două au și fotografii împreună în care stau întinse în pat și se amuză pe măsură.

Menționăm faptul că tot Lucy a fost unul dintre cei cinci prieteni autorizați de ducesa de Sussex să vorbească în interviul pentru revista americană People în 2019.

Totodată, la fel ca și Meghan Markle, Lucy l-a criticat pe tatăl ducesei, Thomas Markle, după ce acesta a dat presei mai multe fragmente dintr-o scrisoare scrisă de soția lui Harry.

ADVERTISEMENT