Fotbal intern

Un oficial de la FCSB, detalii despre venirea lui Marius Șumudică. “N-are importanță că a fost la Rapid!”

12.05.2019 | 14:57
Un oficial de la FCSB detalii despre venirea lui Marius Sumudica Nare importanta ca a fost la Rapid

Helmuth Duckadam, oficial la FCSB, a oferit detalii despre o posibilă venire a lui Marius Șumudică la gruparea roș-albastră. Președintele de imagine al vicecampioanei României crede că Gigi Becali va lua o decizie în ceea ce îl privește pe antrenorul român după meciul dintre CFR Cluj și U Craiova.

“Mai avem 1% șanse să câștigăm campionatul. Am înțeles că cei de la Craiova au probleme de efectiv. Văzând declarațiile patronului Gigi Becali, se pare că există posibilitatea ca Șumudică să vină antrenor la FCSB. Credeam că Teja va continua la FCSB. Se pare că, dacă nu va câștiga campionatul – ceea ce pare imposibil -, patronul se gândește la altă variantă de antrenor. Dar astea se vor rezolva diseară.

Nu cred că are vreo importantă că a fost la Rapid. Sunt atâția care au jucat la Real Madrid și la Barcelona. În România, mulți jucători ai Craiovei Maxima au jucat la Dinamo și Steaua. Dacă Șumudică vine și câștigăm campionatul, toată lumea îl va iubi”, a declarat Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB-ului, pentru sport.ro.

Ovidiu Hațegan și Marius Șumudică discută în timpul unui meci jucat de Astra Giurgiu. Sursă: sportpictures.eu
Ovidiu Hațegan și Marius Șumudică discută în timpul unui meci jucat de Astra Giurgiu. Sursă: sportpictures.eu

Ce clauză are Șumi la Al Shabab și pe cine ar urma să aducă la FCSB

FANATIK a dezvăluit pe 11 mai că Marius Șumudică nu ar veni cu mâna goală la FCSB dacă ar ajunge la un acord cu Gigi Becali. Antrenorul român ar urma să îl aducă la gruparea roș-albastră și pe Constantin Budescu, fotbalist alături de care a lucrat la Astra Giurgiu și Al Shabab și care este cotat de site-urile de specialitate la 3,15 milioane de euro.

Marius Șumudică a vorbit și despre clauza pe care o are la formația Al Shabab. Antrenorul român este legat de actuala lui echipă până în 2020, dar acesta poate pleca dacă plătește 150.000 de dolari, o sumă mică pentru Gigi Becali. “Mai am un an de contract cu Al Shabab. După aceea, voi avea o discuție cu președintele clubului și voi vedea ce va fi. Au apărut informații că am oferte din Emirate și din Turcia. Este o clauză de 150.000 de dolari de desfacere a contractului. Conducerea vrea să scoatem această clauză și să se modifice și salariul. Așteptăm să vedem dacă mergem în Liga Campionilor de pe locul 3, sau terminăm pe 4 sau 5”, a declarat Marius Şumudică la Digisport.