News

Un om a murit și alți 12 sunt răniți, în urma unui atac armat din SUA. Poliția: “Nu am văzut aşa ceva niciodată”

Atac armat la un supermarket din SUA. Sunt 13 victime.
24.09.2021 | 08:09
Un om a murit și alți 12 sunt răniți, în urma unui atac armat din SUA. Poliția:
Un om a murit și alți 12 sunt răniți, în urma unui atac armat din SUA. Poliția: "Nu am văzut aşa ceva niciodată”. Foto: eu.tennessean.com
ADVERTISEMENT

Atac armat într-un supermarket din Statele Unite, în urma căruia a murit o persoană și multe altele au fost rănite. În total, au fost 13 victime ale acestei tragedii.

Atac armat la un supermarket din SUA. Sunt 13 victime

Atacatorul a deschis focul într-un supermarket din Collierville, Tennessee, un oraş de la periferia oraşului Memphis, la ora locală 13.30, adică în plină zi, informează New York Times.

Deocamdată, nu se știe motivul pentru care el a recurs la acest gest.

De asemenea, Poliția a transmis că atacatorul care a ucis o persoană și a rănit alte 12, s-a sinucis la venirea oamenilor legii la fața locului.

ADVERTISEMENT

El s-a împușcat cu propriul pistol, cu care a comis și atacul armat din SUA. Tot polițiștii au precizat că la fața locului se aflau mai multe persoane rănite.

“Atunci când am ajuns acolo, am găsit mai multe persoane rănite”, a spus Dale Lane, şeful poliţiei din Collierville.

ADVERTISEMENT

Poliția din Collierville: “Nu am văzut aşa ceva niciodată”

Șeful Poliției din oraș a precizat că scenele atacului armat l-au îngrozit. Mai mult decât atât, el a precizat că nu a mai fost martor la așa ceva în toată cariera sa. Dale Lane lucrează în poliție de peste trei decenii.

“Nu am văzut aşa ceva niciodată în cei 34 de ani de activitate”, a mai precizat șeful oamenilor legii, Dale Lane.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și salva viețile, oamenii s-au ascuns pe unde au putut. Aceștia au mers chiar în frigiderele și congelatoarele din supermarket, pentru a se ascunde din fața atacatorului.

“Am găsit oameni care s-au ascuns în congelatoare şi în birouri închise făcând ceea ce erau instruiţi să facă: să fugă, să se ascundă, să lupte”, a precizat Dale Lane.

ADVERTISEMENT

Primele informații arată că bărbatul înarmat ar fi lucrat la acel supermarket, el fiind angajat de un „furnizor terț al Kroger”, a precizat o purtătoare de cuvânt a orașului Collierville, Jennifer Casey.

“Nimeni din orice parte din Memphis sau America nu ar trebui să facă față violenței la locul de muncă sau în comunitatea lor.

ADVERTISEMENT

Și noi, ca națiune, trebuie să facem mai mult pentru a preveni aceste acte de violență”, a precizat Marc Perrone, președintele Uniunii Internaționale a Muncitorilor Alimentari și Comerciali, care reprezintă angajații Kroger.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri