News

Un orădean și-a bătut iubita, a provocat un accident rutier și apoi s-a aruncat în Criș. Un alt bărbat a amenințat că se aruncă și el

Un orădean s-a aruncat în Crișul Repede pentru a scăpa de polițiștii care-l urmăreau pentru că își lovise iubita și apoi provocase un accident rutier.
23.12.2022 | 17:06
Un oradean sia batut iubita a provocat un accident rutier si apoi sa aruncat in Cris Un alt barbat a amenintat ca se arunca si el
Bărbatul era deja mort când a fost scos din apele râului/ Sursă foto: Bihoreanul
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 27 de ani din Oradea și-a pierdut viața prin înec, după ce s-a aruncat în apele râului Crișul Repede ca să scape de polițiști. Un prieten al acestuia a amenințat că se aruncă și el în râu, dar a fost dus cu forța la psihiatrie, scrie Bihoreanul.

Publicața orădeană scrie că bărbatul ieșise în fața blocului, îmbrăcat doar în pantaloni, și i-a dat două palme iubitei sale. Poliția a fost sesizată de către un trecător și a ajuns repede la fața locului.

ADVERTISEMENT

La vederea echipajelor de poliție, bărbatul bănuit de agresiunea concubinei sale a părăsit locul faptei la volanul unui autoturism, refuzând să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor. Acesta și-a continuat deplasarea până pe podul Constantin Prezan, unde a pătruns și a circulat pe contrasens, intrând în coliziune cu patru autoturisme”, a transmis IPJ Bihor.

Coliziunea mașinii conduse de bărbat cu celelalte patru mașini s-a soldat cu un rănit. Fiind urmărit în continuare de polițiști, tânărul a oprit mașina pe pod și de acolo s-a aruncat în Crișul Repede.

ADVERTISEMENT

Trupul orădeanului a fost găsit cu ajutorul unei drone

Au fost chemate echipajde pompieri și de medici, tânărul fiind căutat cu două bărci pneumatice. Până la urmă, trupul său a fost descoperit cu ajutorul a două drone, aparținând Asociației Salvadrone, alcătuită din voluntari care acționează în cadrul unor asemenea operațiuni de căutare/ salvare.

L-am găsit aproximativ 10 minute de la ridicarea dronelor. Am observat o siluetă albă în albia râului, am anunțat colegii pompieri să meargă să verifice și s-a confirmat”, a declarat medicul Emil Boțcău, unul dintre cei care au manevrat dronele ridicate de la sol. În pofida eforturilor medicilor, tânărul nu a mai putut fi resuscitat și a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

La fața locului a venit și un alt bărbat care a susținut că este prietenul celui care se aruncase în râu și voia să intre după el să-l salveze. Cum acesta încălcase perimetrul de siguranță stabilit de forțele de ordine, polițiștii l-au amendat.

Omule, am venit sa-mi salvez prietenul, cum sa-mi dea colegul vostru 1.500 de lei amenda? Dacă nu o anulează, mă arunc”, a strigat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Confruntându-se cu riscul de a avea doi oameni la apă, forțele de ordine l-au ridicat pe bărbatul turbulent și l-au trimis cu forța la secția de psihiatrie a unui spital din Oradea.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Pescobar, mai fericit ca niciodată. A avut parte de o surpriză uriașă
Pescobar, mai fericit ca niciodată. A avut parte de o surpriză uriașă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu...
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu toții am crezut altceva, însă adevărul este uimitor!
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite...
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite să se culce cu el