News

Un orădean și-a bătut iubita, a provocat un accident rutier și apoi s-a aruncat în Criș. Un alt bărbat a amenințat că se aruncă și el

Un orădean s-a aruncat în Crișul Repede pentru a scăpa de polițiștii care-l urmăreau pentru că își lovise iubita și apoi provocase un accident rutier.
23.12.2022 | 17:06
Un oradean sia batut iubita a provocat un accident rutier si apoi sa aruncat in Cris Un alt barbat a amenintat ca se arunca si el
Bărbatul era deja mort când a fost scos din apele râului/ Sursă foto: Bihoreanul
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 27 de ani din Oradea și-a pierdut viața prin înec, după ce s-a aruncat în apele râului Crișul Repede ca să scape de polițiști. Un prieten al acestuia a amenințat că se aruncă și el în râu, dar a fost dus cu forța la psihiatrie, scrie Bihoreanul.

Publicața orădeană scrie că bărbatul ieșise în fața blocului, îmbrăcat doar în pantaloni, și i-a dat două palme iubitei sale. Poliția a fost sesizată de către un trecător și a ajuns repede la fața locului.

ADVERTISEMENT

La vederea echipajelor de poliție, bărbatul bănuit de agresiunea concubinei sale a părăsit locul faptei la volanul unui autoturism, refuzând să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor. Acesta și-a continuat deplasarea până pe podul Constantin Prezan, unde a pătruns și a circulat pe contrasens, intrând în coliziune cu patru autoturisme”, a transmis IPJ Bihor.

Coliziunea mașinii conduse de bărbat cu celelalte patru mașini s-a soldat cu un rănit. Fiind urmărit în continuare de polițiști, tânărul a oprit mașina pe pod și de acolo s-a aruncat în Crișul Repede.

ADVERTISEMENT

Trupul orădeanului a fost găsit cu ajutorul unei drone

Au fost chemate echipajde pompieri și de medici, tânărul fiind căutat cu două bărci pneumatice. Până la urmă, trupul său a fost descoperit cu ajutorul a două drone, aparținând Asociației Salvadrone, alcătuită din voluntari care acționează în cadrul unor asemenea operațiuni de căutare/ salvare.

L-am găsit aproximativ 10 minute de la ridicarea dronelor. Am observat o siluetă albă în albia râului, am anunțat colegii pompieri să meargă să verifice și s-a confirmat”, a declarat medicul Emil Boțcău, unul dintre cei care au manevrat dronele ridicate de la sol. În pofida eforturilor medicilor, tânărul nu a mai putut fi resuscitat și a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

La fața locului a venit și un alt bărbat care a susținut că este prietenul celui care se aruncase în râu și voia să intre după el să-l salveze. Cum acesta încălcase perimetrul de siguranță stabilit de forțele de ordine, polițiștii l-au amendat.

Omule, am venit sa-mi salvez prietenul, cum sa-mi dea colegul vostru 1.500 de lei amenda? Dacă nu o anulează, mă arunc”, a strigat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Confruntându-se cu riscul de a avea doi oameni la apă, forțele de ordine l-au ridicat pe bărbatul turbulent și l-au trimis cu forța la secția de psihiatrie a unui spital din Oradea.

ADVERTISEMENT